Hajrá Kerület, első a becsület!

meccsnap

Intenzív, dinamikus, gólratörő játékot vár Harmati Tamás a Gyirmót II. ellen
Vezetőedzőnket, Harmati Tamást kérdeztük a szombati bajnoki rajt előtt az utolsó simításokról és arról, hogy mit vár a Gyirmót II. elleni mérkőzéstől.
Az Eger otthonában nyitja a tavaszi versenyfutást Lukács Dénes csapata
Ősszel egy kifejezetten élvezetes és szoros meccset játszott egymással a két csapat.
Hazatérünk, de nem ám akárhogyan!
Március 10-én végre ismét hazai pályán, saját közönsége előtt lép pályára NB III-as csapatunk! A hazatérésnek terveink szerint alaposan megadjuk majd a módját, a pályaavató ünnepélyre való tekintettel a Komárom elleni találkozó ugyanis ingyenesen lesz látogatható!
Harmati Tamás: „Ugyanolyan alázattal, szorgalommal kell menni, mint ahogy mentünk az ősszel”
A Dunaújváros elleni szombati edzőmérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással ültünk le be
Szalka Dominik Óbudán folytatja!
Új játékossal bővült Harmati Tamás kerete! Szalka Dominik személyében egy kreatív és gólerős támadóval erősödött csapatunk támadószekciója.
„Tetszett a dinamikánk, tetszett a játékfelfogásunk, sok helyzetet tudtunk kidolgozni” – edzői értékelés az ESMTK elleni mérkőzés után
Csak a gól hiányzott az ESMTK elleni mérkőzésből! A felkészülési időszak ötödik edzőmeccsén lendületes, fantáziadús támadófocit játszott Harmati Tamás csapata. Vezetőedzőnk értékelte a látottakat.
Gólgazdag győzelem a Dabas ellen
Gólgazdag, 6-0 arányú győzelmet aratott csapatunk a Dabas elleni edzőmérkőzésen. A szerdai találkozót követően vezetőedzőnket, Harmati Tamást kértük meg egy rövid értékelésre.
Harmati Tamás: „A cél, hogy olyan eredményt érjünk el, amellyel boldogan térhetünk haza”
Szinte hihetetlennek tűnik, de elérkeztünk az év utolsó bajnoki mérkőzéséhez, csapatunk vasárnap Sopronban zárja az évet. A tavaszi idényből előrehozott találkozó előtt természetesen ezúttal is leültünk vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással, hogy egy kicsit feltérképezzük aktuális riválisunkat, amely bár gyengén kezdte az idényt, de a szezon során bizonyította eredményeivel, hogy bizony veszélyes ellenfélnek számít.
Győzelemmel zárná az évet Lukács Dénes csapata
A női vízilabda ob I. 9. fordulóját rendezik a héten, Lukács Dénes együttese Tatabányára utazik. Tatabányán mindig nehéz meccseket játszunk, a mostani sem lesz bizonyára könnyű, ám vezetőedzőnk szerint csapatunknak nem is lehet más célja, mint elhozni mindhárom pontot Tatabányáról.
Papp Máté: „Nem szabad lerombolnunk azt, amit eddig felépítettünk”
Szombaton a Puskás Akadémia II.-t fogadja csapatunk az NB III Észak-Nyugati csoportjának 16. fordulójában. A bajnokság legelső körében, július végén annak a Papp Máténak a góljával nyertünk 1-0-ra Felcsúton, aki korábban éveket töltött el a Puskás Akadémia utánpótlásában, majd az NB I-ben is bemutatkozhatott a klub színeiben.