Hajrá Kerület, első a becsület!

Hazatérünk, de nem ám akárhogyan!
Március 10-én végre ismét hazai pályán, saját közönsége előtt lép pályára NB III-as csapatunk! A hazatérésnek terveink szerint alaposan megadjuk...
Samu Brúnó a Kerület játékosa!
A 17 éves játékos csapatunk széljátékát erősítheti. Nem érkezik ismeretlenként, hiszen előző együttesénél éppen Harmati Tamás keze alatt mutatkozott be...
Harmati Tamás: „Ugyanolyan alázattal, szorgalommal kell menni, mint ahogy mentünk az ősszel”
A Dunaújváros elleni szombati edzőmérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással ültünk le be
Szalka Dominik Óbudán folytatja!
Új játékossal bővült Harmati Tamás kerete! Szalka Dominik személyében egy kreatív és gólerős támadóval erősödött csapatunk támadószekciója.
„Tetszett a dinamikánk, tetszett a játékfelfogásunk, sok helyzetet tudtunk kidolgozni” – edzői értékelés az ESMTK elleni mérkőzés után
Csak a gól hiányzott az ESMTK elleni mérkőzésből! A felkészülési időszak ötödik edzőmeccsén lendületes, fantáziadús támadófocit játszott Harmati Tamás csapata. Vezetőedzőnk értékelte a látottakat.
Gólgazdag győzelem a Dabas ellen
Gólgazdag, 6-0 arányú győzelmet aratott csapatunk a Dabas elleni edzőmérkőzésen. A szerdai találkozót követően vezetőedzőnket, Harmati Tamást kértük meg egy rövid értékelésre.
Harmati Tamásék munkájára más is felkapta a fejét
Nagyszerű őszt produkált csapatunk az NB III. őszi idényében, hiszen átalakult keretünk az új stáb vezetésével a bajnoki tabella előkelő, harmadik helyén telel. Együttesünk kiegyensúlyozott teljesítményére más is felkapta a fejét, vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással a sportal.hu készített hosszú interjút. A beszélgetés során szóba került többek között fiatal játékosaink szerepeltetése, a hosszú veretlenségi szériánk, a törvényszerű hullámvölgy és természetesen a jövőbeli tervek is. Az interjúból készítettünk egy rövid kivonatot.
Harmati Tamás is átvette pro licences diplomáját
Hétfőn délelőtt az MLSZ telki edzőközpontjában ünnepélyes keretek között osztották ki a pro licences edzői diplomákat. Az eseményen 22 szakember kapta kézhez a jelenlegi legmagasabb edzői képesítést, többek között vezetőedzőnk, Harmati Tamás is. Az ünnepélyes diplomaosztón jelen volt dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, Berzi Sándor alelnök és dr. Barczi Róbert sportigazgató is.


Harmati Tamás: „A cél, hogy olyan eredményt érjünk el, amellyel boldogan térhetünk haza”
Szinte hihetetlennek tűnik, de elérkeztünk az év utolsó bajnoki mérkőzéséhez, csapatunk vasárnap Sopronban zárja az évet. A tavaszi idényből előrehozott találkozó előtt természetesen ezúttal is leültünk vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással, hogy egy kicsit feltérképezzük aktuális riválisunkat, amely bár gyengén kezdte az idényt, de a szezon során bizonyította eredményeivel, hogy bizony veszélyes ellenfélnek számít.
Harmati Tamás: „Nem érdemeltünk vereséget”
Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 16. fordulójában, szombaton a Puskás Akadémia II.-t fogadtuk a BVSC-Zugló stadionban. Csapatunk ezzel a mérkőzéssel kezdte el a bajnokság második felét, és reméltük, hogy lezárva a kevésbé sikeres időszakot, ismét rátalálunk a győzelem útjára. Ez végül sajnos nem sikerült – a felcsútiak Dmytro Dymytriiev 73. percben szerzett góljával megnyerték a több szempontból is kifejezetten ellentmondásos meccset, így elvitték a három pontot.
Papp Máté: „Nem szabad lerombolnunk azt, amit eddig felépítettünk”
Szombaton a Puskás Akadémia II.-t fogadja csapatunk az NB III Észak-Nyugati csoportjának 16. fordulójában. A bajnokság legelső körében, július végén annak a Papp Máténak a góljával nyertünk 1-0-ra Felcsúton, aki korábban éveket töltött el a Puskás Akadémia utánpótlásában, majd az NB I-ben is bemutatkozhatott a klub színeiben.
Harmati Tamás: „Remélem, újra nagyon motivált csapatot láthatnak a nézők”
Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 16. fordulóját rendezik szombaton, azaz elkezdődik a bajnokság második fele. A tabellán a 4. helyen álló csapatunk a 13. Puskás Akadémia II.-t fogadja a BVSC-Zugló stadionban 13 órakor. A legelső fordulóban, július végén Papp Máté 12. percben szerzett góljával 1-0-s sikert arattunk Felcsúton. Azóta hosszú utat tett meg a csapat, túl egy hosszú veretlenségi sorozaton, most három kevésbé sikeres bajnokit követően találkozunk a felcsútiakkal. Ahogy az lenni szokott, Harmati Tamással latolgattuk az esélyeket.
Borbély Bence: “Ez egy remek alkalom arra, hogy visszatérjünk a győztes útra”
Lassan egy éve erősíti a Kerület csapatát Borbély Bence, akire vasárnap egy igen különleges mérkőzés vár. Együttesünk ugyanis azt a Kelen SC-t fogadja a bajnokság 15. fordulójában, amelynek fiatal játékosunk másfél éven keresztül volt a tagja. A támadó még a Kelen színeiben nagyszerű meccset játszott Óbudán, a tavalyi bajnokság őszi idényében, amikor is gólt szerzett és gólpasszt adott, ezúttal azonban reméli, hogy vasárnap immáron kék-fehérben nyújt majd hasonló teljesítményt.
Harmati Tamás: „Sokáig a saját kertemként tekintettem a Kelenre”
A hétvégén immáron a 15. fordulót rendezik az NB III-as bajnokságban, csapatunk a Kelen SC-t fogadja. A mérkőzés igen különleges lesz vezetőedzőnk, Harmati Tamás számára, hiszen korábban több évet töltött el a Kelen kötelékében, a klub legnagyobb sikerei az ő nevéhez is fűződnek. Szokásos meccsbeharangozós beszélgetésünkben természetesen erről is szó esett, kicsit múltat is idéztünk, de kitértünk vasárnapi riválisunk játékára és formájára is.

Kapusok

Csaplár Gergő

HAJAGOS TAMÁS

SIMON SZABOLCS

TÍMÁR BÁLINT

Védők

ERDEI GÁBOR

ERDŐS ÁRON

HIBJAN JOSE

KULCSÁR DÁVID

LAPU ANDOR

MARQUES-AIROSA PATRIK

PAPP MÁTÉ

TAKÁCS KEVIN

Középpályások

BUDA PÉTER

CSESZNEKI RICHÁRD

JAKAB RICHÁRD

KAPRONCZAI GERGELY

KASZÁS GÁBOR

KÓSA MARCELL

PÁLVÖLGYI PATRIK

TÖRÖK LÁSZLÓ

VANKÓ IMRE

Támadók

BARCZI DÁVID

BARTOS JULIÁN

ZÁMBÓ MÁRTON

ÁRVA BENCE

Szakmai stáb

Harmati Tamás

Czvitkovits Péter

Joó Réka

Bodó Balázs

Vajkai Dániel

Horváth Tamás

Tóth Zsolt

Pawlik József

Nyári ÚszóTábor

Úszótábor nyáron a III.kerületi TVE uszodájában!

Gyermek úszótábor és úszásoktatás

A vízhez szoktatástól a haladó úszástudású gyerekekig mindenkit szeretettel várnak szakképzett edzőink Egyesületünk uszodájában.

A tábor helyszíne:

A III.kerületi TVE sportuszodája, bejárat a Hévízi út felől.

1037 Budapest Kalap utca 1-3.

Az úszótábor időpontja:

Hétfő-Péntek 7:45-16:00 óráig

Turnusok:

I.turnus 2023. június 19. – 2023.június 23.

II.turnus 2023. június 26- 2023.június 30.

III.turnus 2023.július 03- 2023. július 07.

IV.turnus 2023.július 10 – 2023.július 14.

V.turnus 2023.július 17-2023.július 21.

VI.turnus 2023.július 24- 2023.július 28.

Jelentkezési lapokat várjuk:

uszas@tve1887.hu e-mail címen vagy az uszoda recepcióján

Kapcsolódó dokumentumok:

A tábor díja:

42.000 Ft / 1 hét (33.071 Ft + áfa)

Testvérek esetén: 2. testvér esetén 38.000 Ft /fő/hét

Több turnus esetén: 38.000 Ft/fő/hét

A kedvezmények nem összevonhatók!

Egyesületi tagok részére: 27.000 Ft/hét