Hajrá Kerület, első a becsület!

tvevizilabda

Nem sokon múlt a Vác elleni 100%-os siker
Fiú pólócsapataink a Vác ellen kezdték meg a bajnokság második felét.
Helyzetjelentés Lukács Dénessel
Videós interjú Lukács Dénessel, ob I-es pólócsapatunk vezetőedzőjével, aki rövid helyzetjelentést adott a felkészülési időszakról, illetve a csapat előtt álló feladatokról és célokról.
Nagyarányú győzelmekkel rajtoltak az Országos Bajnokság tavaszi nyitófordulójában csapataink
Elrajtolt a tavaszi szezon a vízilabda utánpótlásban is. Serdülő és ifi csapataink a hosszú szünetet követően nagy energiával vágtak neki a tavaszi rajtnak, így nem maradtak el a győzelmek sem.
Dupla erőpróbával zárta az évet Illés Heni csapata
Sűrű hétvége várt Illés Henrietta csapatára a Budapesti Markovits Kálmán Gyermek III. Fiú Bajnokságban. Fiataljaink két mérkőzést játszottak, ráadásul ezúttal már a bajnoki sorozat rájátszásában kellett bizonyítaniuk.
Rászoruló gyerekeknek vittek ajándékot Gyöngyössy Anikóék
Idén immáron 20. alkalommal került megrendezésre a Cipősdoboz Akció. A jótékonysági kezdeményezés célja, hogy a cipősdobozokba rejtett ajándékokkal az adományozók szebbé tegyék a rászoruló gyerekek karácsonyát. Az akcióból női vízilabdacsapatunk sem akart kimaradni, csapatkapitányunk, Gyöngyössy Anikó vezérletével a mai napon a Deák téri gyűjtőponton átadásra kerültek az ajándékcsomagok.
Magabiztos győzelemmel zárta az évet Lukács Dénes csapata
Magabiztos győzelmet aratott vízilabdacsapatunk a női bajnokság 9. fordulójában Tatabányán. A hazaiak két negyeden keresztül tudták tartani a Lukács Dénes együttese által diktált tempót, ám ezt követően Brezovszki Gerdáék megrázták magukat és végül 15-6-os győzelemmel behúzták idei utolsó mérkőzésüket.
Győzelemmel zárná az évet Lukács Dénes csapata
A női vízilabda ob I. 9. fordulóját rendezik a héten, Lukács Dénes együttese Tatabányára utazik. Tatabányán mindig nehéz meccseket játszunk, a mostani sem lesz bizonyára könnyű, ám vezetőedzőnk szerint csapatunknak nem is lehet más célja, mint elhozni mindhárom pontot Tatabányáról.
Kihozta a maximumot a hétvégéből Illés Heni csapata
Sűrű hétvégéje volt Illés Henrietta gyermek csapatának, amely szombaton két mérkőzést játszott. Az egyik ezek közül csoportrangadó volt, majd az azt követő Honvéd elleni összecsapással fiataljaink le is zárták az alapszakaszt. Ob I-es csapatunk kiválósága elégedetten értékelte a gyerekek teljesítményét, egyúttal a rövidtávú célokról is beszélt értékelésében.
Két és fél negyeden át meccsben volt a Fradi ellen Lukács Dénes csapata
Nem sikerült a bravúr, a női ob I 7. fordulójának keddi játéknapján a Ferencváros 17-9-re legyőzte Lukács Dénes csapatát. A mérkőzés ugyanakkor nem volt sétagalopp a zöld-fehérek számára, ugyanis együttesünk két és fél negyeden át nagyszerűen tartotta magát. Azt követően viszont beindult a Fradi henger, jóllehet ehhez azért kellett a csapatunk kárára a játékvezetők által megítélt dupla annyi büntető is.
Lukács Dénes: „A legfontosabb, hogy megtegyünk mindent azért, hogy egy izgalmas párharcot vívjunk”
A héten immáron a hetedik fordulót rendezik a női ob I-ben. Csapatunk ma este 8 órától a Ferencváros otthonában szerepel, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak. Ugyanakkor Lukács Dénes együttese a top csapatok ellen idén már többször bizonyította, hogy méltó ellenfél tud lenni, vezetőedzőnk szerint ezúttal sem lehet más a célja csapatunknak.