Hajrá Kerület, első a becsület!

foci

Intenzív, dinamikus, gólratörő játékot vár Harmati Tamás a Gyirmót II. ellen
Vezetőedzőnket, Harmati Tamást kérdeztük a szombati bajnoki rajt előtt az utolsó simításokról és arról, hogy mit vár a Gyirmót II. elleni mérkőzéstől.
U19-es csapatunk elrajtolt, U16-osaink finomhangoltak, míg U11-es fiataljaink minitornán vettek részt
Mónos Tamás csapata Szombathelyen kezdte a bajnokság tavaszi idényét, ám a hét végén már a többi UP csapatunk számára is elrajtol a szezon.
Hazatérünk, de nem ám akárhogyan!
Március 10-én végre ismét hazai pályán, saját közönsége előtt lép pályára NB III-as csapatunk! A hazatérésnek terveink szerint alaposan megadjuk majd a módját, a pályaavató ünnepélyre való tekintettel a Komárom elleni találkozó ugyanis ingyenesen lesz látogatható!
Samu Brúnó a Kerület játékosa!
A 17 éves játékos csapatunk széljátékát erősítheti. Nem érkezik ismeretlenként, hiszen előző együttesénél éppen Harmati Tamás keze alatt mutatkozott be az NB III-ban.
Harmati Tamás: „Ugyanolyan alázattal, szorgalommal kell menni, mint ahogy mentünk az ősszel”
A Dunaújváros elleni szombati edzőmérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással ültünk le be
Szalka Dominik Óbudán folytatja!
Új játékossal bővült Harmati Tamás kerete! Szalka Dominik személyében egy kreatív és gólerős támadóval erősödött csapatunk támadószekciója.
„Tetszett a dinamikánk, tetszett a játékfelfogásunk, sok helyzetet tudtunk kidolgozni” – edzői értékelés az ESMTK elleni mérkőzés után
Csak a gól hiányzott az ESMTK elleni mérkőzésből! A felkészülési időszak ötödik edzőmeccsén lendületes, fantáziadús támadófocit játszott Harmati Tamás csapata. Vezetőedzőnk értékelte a látottakat.
Gólgazdag győzelem a Dabas ellen
Gólgazdag, 6-0 arányú győzelmet aratott csapatunk a Dabas elleni edzőmérkőzésen. A szerdai találkozót követően vezetőedzőnket, Harmati Tamást kértük meg egy rövid értékelésre.
Harmati Tamásék munkájára más is felkapta a fejét
Nagyszerű őszt produkált csapatunk az NB III. őszi idényében, hiszen átalakult keretünk az új stáb vezetésével a bajnoki tabella előkelő, harmadik helyén telel. Együttesünk kiegyensúlyozott teljesítményére más is felkapta a fejét, vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással a sportal.hu készített hosszú interjút. A beszélgetés során szóba került többek között fiatal játékosaink szerepeltetése, a hosszú veretlenségi szériánk, a törvényszerű hullámvölgy és természetesen a jövőbeli tervek is. Az interjúból készítettünk egy rövid kivonatot.
Harmati Tamás is átvette pro licences diplomáját
Hétfőn délelőtt az MLSZ telki edzőközpontjában ünnepélyes keretek között osztották ki a pro licences edzői diplomákat. Az eseményen 22 szakember kapta kézhez a jelenlegi legmagasabb edzői képesítést, többek között vezetőedzőnk, Harmati Tamás is. Az ünnepélyes diplomaosztón jelen volt dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, Berzi Sándor alelnök és dr. Barczi Róbert sportigazgató is.