Hajrá Kerület, első a becsület!

tvefoci

Hazatérünk, de nem ám akárhogyan!
Március 10-én végre ismét hazai pályán, saját közönsége előtt lép pályára NB III-as csapatunk! A hazatérésnek terveink szerint alaposan megadjuk majd a módját, a pályaavató ünnepélyre való tekintettel a Komárom elleni találkozó ugyanis ingyenesen lesz látogatható!
Samu Brúnó a Kerület játékosa!
A 17 éves játékos csapatunk széljátékát erősítheti. Nem érkezik ismeretlenként, hiszen előző együttesénél éppen Harmati Tamás keze alatt mutatkozott be az NB III-ban.
Harmati Tamás: „Ugyanolyan alázattal, szorgalommal kell menni, mint ahogy mentünk az ősszel”
A Dunaújváros elleni szombati edzőmérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással ültünk le be
Szalka Dominik Óbudán folytatja!
Új játékossal bővült Harmati Tamás kerete! Szalka Dominik személyében egy kreatív és gólerős támadóval erősödött csapatunk támadószekciója.
„Tetszett a dinamikánk, tetszett a játékfelfogásunk, sok helyzetet tudtunk kidolgozni” – edzői értékelés az ESMTK elleni mérkőzés után
Csak a gól hiányzott az ESMTK elleni mérkőzésből! A felkészülési időszak ötödik edzőmeccsén lendületes, fantáziadús támadófocit játszott Harmati Tamás csapata. Vezetőedzőnk értékelte a látottakat.
Harmati Tamásék munkájára más is felkapta a fejét
Nagyszerű őszt produkált csapatunk az NB III. őszi idényében, hiszen átalakult keretünk az új stáb vezetésével a bajnoki tabella előkelő, harmadik helyén telel. Együttesünk kiegyensúlyozott teljesítményére más is felkapta a fejét, vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással a sportal.hu készített hosszú interjút. A beszélgetés során szóba került többek között fiatal játékosaink szerepeltetése, a hosszú veretlenségi szériánk, a törvényszerű hullámvölgy és természetesen a jövőbeli tervek is. Az interjúból készítettünk egy rövid kivonatot.
Harmati Tamás is átvette pro licences diplomáját
Hétfőn délelőtt az MLSZ telki edzőközpontjában ünnepélyes keretek között osztották ki a pro licences edzői diplomákat. Az eseményen 22 szakember kapta kézhez a jelenlegi legmagasabb edzői képesítést, többek között vezetőedzőnk, Harmati Tamás is. Az ünnepélyes diplomaosztón jelen volt dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, Berzi Sándor alelnök és dr. Barczi Róbert sportigazgató is.


Harmati Tamás: „A cél, hogy olyan eredményt érjünk el, amellyel boldogan térhetünk haza”
Szinte hihetetlennek tűnik, de elérkeztünk az év utolsó bajnoki mérkőzéséhez, csapatunk vasárnap Sopronban zárja az évet. A tavaszi idényből előrehozott találkozó előtt természetesen ezúttal is leültünk vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással, hogy egy kicsit feltérképezzük aktuális riválisunkat, amely bár gyengén kezdte az idényt, de a szezon során bizonyította eredményeivel, hogy bizony veszélyes ellenfélnek számít.
Harmati Tamás: „Nem érdemeltünk vereséget”
Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 16. fordulójában, szombaton a Puskás Akadémia II.-t fogadtuk a BVSC-Zugló stadionban. Csapatunk ezzel a mérkőzéssel kezdte el a bajnokság második felét, és reméltük, hogy lezárva a kevésbé sikeres időszakot, ismét rátalálunk a győzelem útjára. Ez végül sajnos nem sikerült – a felcsútiak Dmytro Dymytriiev 73. percben szerzett góljával megnyerték a több szempontból is kifejezetten ellentmondásos meccset, így elvitték a három pontot.
Papp Máté: „Nem szabad lerombolnunk azt, amit eddig felépítettünk”
Szombaton a Puskás Akadémia II.-t fogadja csapatunk az NB III Észak-Nyugati csoportjának 16. fordulójában. A bajnokság legelső körében, július végén annak a Papp Máténak a góljával nyertünk 1-0-ra Felcsúton, aki korábban éveket töltött el a Puskás Akadémia utánpótlásában, majd az NB I-ben is bemutatkozhatott a klub színeiben.