Hajrá Kerület, első a becsület!

Hírek

Élről várja a bajnokság folytatását U8-as csapatunk
Az őszi szezon végeztével van idő kicsit hátradőlni és számvetést készíteni, megvizsgálni, hogy csapataink hogyan zárták az évad első felét....
Veretlenül zárta az őszt U17-es csapatunk, míg U12-es gyerekeink az Újbuda Cup-on bizonyíthattak.
MLSZ Regionális U17 Kiemelt Nyugat 13. forduló 2023.12.09 - 11:00 Budapest, Panoráma Sportközpont (II. kerületi Sportcentrum - Kolozsvári u.) III. kerületi TVE -...
U17-eseink kivételével minden csapatunk lejátszotta az őszi szezon utolsó meccsét
A sereghajtó Paks otthonába látogatott Mónos Tamás együttese az őszi szezon utolsó fordulójában. A felnőtt kerettagokkal megerősített csapatunk magabiztosan gyűjtötte be a szezonzáró mérkőzésen a 3 pontot, ugyanis már a 3. percben vezetést tudtak szerezni Lapu Andor révén és nem sokkal később Kósa Marcinak köszönhetően kettőre növelték előnyüket. A mérkőzés további részében is sorra alakította ki a helyzeteket csapatunk, de a befejezésekbe hiba csúszott, ám ennek ellenére is fölényben játszva, megérdemeltek nyertek a srácok.
Két csapatunk is talpon a kupában, ketten pedig győzelemmel zárták az őszi szezont.
Sikeresen teljesítette kupamérkőzését U19-es korosztályunk, akik magabiztosan, 3-0-ás végeredménnyel búcsúztatták a Budaörs csapatát. Mónos Tamás együttese jó iramban, agilisan kezdte a mérkőzést, így hamar előnyhöz is jutott, amit a 35. percben tovább növelt, így 2-0-ás vendég előnnyel vonultak a csapatok a félidőre. A második játékrész is hasonlóan alakult, ezért teljesen megérdemelten jutott a következő körbe U19-es csapatunk.
Igen komoly veretlenségi sorozatban U16-os és U17-es csapataink
A bajnokság 10. fordulójában a Tarpa SC csapatát látta vendégül Mónos Tamás együttese. A vezetést a vendégcsapat szerezte meg a 30. percben, de a csapat erejét mutatja, hogy a második félidő derekán már nálunk volt az előny, így azt hihettük, hogy a 3 pontot is megszerezzük hazai pályán, de sajnos egy lepattanó labdát a vendégek gólra tudtak váltani a mérkőzés hajrájában, így pontosztozkodás lett a találkozó vége.
Kisebb szünet után újra pályán az összes utánpótlás csapatunk
MLSZ Országos U19 Kiemelt 9. forduló 2023.11.11 - 12:00 Győr, ETO Stadion ETO FC Győr - III. kerületi TVE 4-0 A 9. fordulóban Győrbe utazott U19-es csapatunk, ahol már az első félidőben jelentős hátrányba került. A második félidőben hiába játszottak jobban és kerültek többször is helyzetbe Mónos Tamásék, az eredmény már nem változott.
Klubunknál járt a Double Pass
A hét elején klubunk vendégül látta a Double Pass tanácsadó cég munkatársait. A belga szervezet szakemberei két napot töltöttek egyesületünknél, amely során egy teljes körű átvilágítást készítettek Tehetségközpontunkról. Hivatalos eredményt, jóllehet majd csak 2024 tavaszán kapunk készhez, ám az első benyomások pozitívok voltak, vendégeink elégedetten távoztak az auditot követően.
A csonka fordulóban is szép TVE sikerek születtek
A listavezető Puskás Akadémiát fogadta U19-es csapatunk a bajnokság 8. fordulójában. Bár az első igazán nagy helyzet U19-eseink előtt adódott, ezt sajnos nem sikerült értékesíteni, majd ezt követően a vendégcsapat megmutatta, hogy miért is áll a tabella élén, és a szünetig 4 gólos előnyre tett szert. A második félidő kiegyensúlyozottabb játékot, és egy óbudai gólt hozott, de ez csak a szépítésre volt elegendő, mert az eredmény a továbbiakban már nem változott.
Nagyarányú győzelmet aratva került dobogós pozícióba U17-es csapatunk
Tatabányán vendégszerepelt U17-es csapatunk az elmúlt fordulóban, ahol domináns játékának és remek helyzetkihasználásának köszönhetően nagyarányú győzelmet aratott a hazai csapat ellen. Ezzel a 3 ponttal Bognár Kornél csapata a 9. fordulót már dobogós pozícióból várhatja.
Erős hétvégét zártak utánpótlás együtteseink, három csapatunk is tovább őrzi dobogós helyét.
U17-es csapatunk 0-0-ás döntetlennel zárta az elmúlt forduló Budai FC elleni mérkőzését, ahol mindkét félidőben hatalmas nyomás alá helyezte ellenfelét Bognár Kornél együttese. Sajnos ezen a napon csapatunk hadilábon állt a helyzetkihasználással, ezért hiába borult fel a pálya U17-eseink javára, be kellett érniük az 1 ponttal.

Sajó Dániel

Filó Tamás

Mayer Bence

Pawlik József

Horváth Tamás

Varga Luca

Sárga Szabolcs

Füle Mátyás

Keresztesi Botond

Hámori György

Kun György

Kaszai Gábor

Aribi Hassan Khalifa

Mészáros Zsolt

Czerman Ferenc

Vajkai Dániel

Pfister Erik

Farkas Zoltán

Vései Martin

Somogyi Endre

Burján Nóra

Agócs Gergely

Cseh Olivér

Gallai Bence

Mónos Tamás

Gyenes András

Augusztini Gábor

Németh Roland

Juhász Sas

Bán Benedek

Bognár Kornél

Smeló István