Hajrá Kerület, első a becsület!

Mindhárom korosztályunk magabiztos győzelemmel zárta a Dunaújváros elleni mérkőzését

Fiú Országos Serdülő / Ifjúsági A2 bajnokság Magabiztos győzelmet aratott serdülő csapatunk a Dunaújváros ellen az elmúlt fordulóban. A találkozót végig kézben tartva, nagyszerű játékkal, kiváló helyzetkihasználással sikerült megszerezni a 3 pontot a sokszor agresszív játékstílust bemutató ellenfél ellen.

Serdülő

III. kerületi TVE – DFVE

14 – 9 (6-2, 4-2, 1-2, 3-3)

TVE gólszerzők:

Szabó Zétény (6)

Kertész Levente (2)

Tóth Berényi Simon (2)

Dugalits Levente (2)

Molnár Bertalan (1)

Jouteux Benjámin (1)

“Magabiztos kezdéssel gyorsan eldöntöttük a mérkőzést. Végre a támadásunk is eredményes volt. Sokkal többet lőttünk kapura, mint az ellenfél és a lövések minősége is jobb volt, mint az elmúlt hetekben. Védekezésben elég jól tudtuk hatástalanítani az ellenfél gólerős játékosait. Az ellenfél frusztrációjában egyre durvábban kezdett el játszani, de ezúttal a játékvezetők nem engedték ezt, és több játékosát is cserével kiállították. Mi higgadtak tudunk maradni és nem mentünk bele a verekedésbe. Teljesen megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak!”

értékelte a győztes találkozót Császár György.

Kissé döcögősen kezdte a Dunaújváros elleni mérkőzését ifi csapatunk, de a második negyedre a kezdeti megilletődöttségnek már nyoma sem volt. Rengeteg támadást vezetve, nagyszerű helyzetkihasználással végül nagy arányban diadalmaskodott Császár György csapata a sereghajtó vendégek ellen.

Ifjúsági

III. kerületi TVE – DFVE

21 – 11 (3-3, 5-2, 9-4, 4-2)

TVE gólszerzők:

Tajcs Soma (7)

Czeglédy Bertalan (7)

Szabó Máté (2)

Frank Dániel (2)

Bakonyvári András (1)

Mocsáry Dániel (1)

Szabó Bendegúz (1)

“Ez a meccs kicsit döcögősen indult, de a mérkőzés közepére sikerült a papírformát beállítani. Több, mint kétszer annyit lőttünk kapura, mint az ellenfél és emellett talán a szezonban idáig a legjobb lövő átlagot sikerült hoznunk. Az ellenfél centerét szinte végig 5-6 méteren tudtuk tartani és így sikerült az ellenfél támadását elég messze tartani a mi kapunktól ahhoz, hogy ne legyenek rá veszélyesek. Végre sikerült jól és eredményesen alkalmaznunk több figurát is támadásban, amit idáig nagyon hiányoltam. Sajnos a serdülő meccshez hasonlóan itt is többször elveszették a fejüket az ellenfél játékosai, amelyek cserés kiállítással végződtek. Mi most sem mentünk bele ezekbe a helyzetekbe és csak a játékkal törődtünk, amire külön büszke vagyok. Gratulálok a győzelemhez és a 3 ponthoz! “

mondta el meglátásait a mérkőzésről Császár György.

Fiú Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság A2 csoport

Fekete Dávid csapata a Dunaújváros együttesét fogadta hazai pályán. A találkozó szorosan indult, fiataljaink a mérkőzés elején még nem igazán találták a ritmust, így fej-fej mellett haladva szerezték a találatokat a csapatok. A harmadik negyedre viszont az egész mérkőzés folyamán jellemző Kerület dominancia végre eredményben is megmutatkozott, és magabiztos hazai győzelem született.

III. kerületi TVE – DFVE

12-6 (2-2,1-0,5-2,4-2)

TVE gólszerzők:

Gömöri Kristóf (5)

Csurilla Dániel (3)

Schmuck Botond (1)

Jani Barnabás (1)

Novák Domonkos (1)

Ofner Botond (1)

Hétvégén hazai pályán fogadtuk a Dunaújváros csapatát. Az első két negyedben szoros volt a mérkőzés, de a játék képe alapján az egy gólos vezetésünk nem tükrözte a valódi különbséget a két csapat között. Nagyon sok helyzetet hagytunk ki és kapkodtunk el. A mérkőzés második felére ezeket a hibákat tudtuk javítani, jobban koncentráltunk és a harmadik negyedben egyértelművé tettük, hogy a végkimenetel csakis győzelem lehet számunkra. Nagyon pozitív volt számomra, hogy csapatként játszottunk és mellette remek egyéni megmozdulásokat mutattak a gyerekek. Jövő héten a Balaton vendégeként szeretnénk majd ugyanúgy elhozni a 3 pontot, amire minden esélyünk meg is van.

értékelte csapat mérkőzését Fekete Dávid.

További bejegyzések