Hajrá Kerület, első a becsület!

Újabb verseny, újabb remek eredmények fiatal atlétáinktól

A múlt héten került megrendezésre a Közép-Magyarországi Régió csapatversenye, amelynek keretében az U10-es és az U12-es korosztály mérettette meg magát. Egyesületünket előbbi korosztályban egy, utóbbiban két csapat is képviselte és a fiatalok remek eredményekkel tértek haza.

A Lantos Mihály Sportcentrumban megrendezett versenyen 8 fős csapatok mérték össze tudásukat, egy csapat 4 fiú és 4 lány versenyzőből adódott össze. A fiatalok közül többen első versenyükön indultak el, ám ennek ellenére kiváló egyéni eredmények születtek. Geist József U10-es csapata végül a 8. helyen zárt.

Bánovics Dorottya a komoly létszám miatt két csapatot is ki tudott állítani az U12-es korosztály versenyében, Így sokan meg tudták mutatni tehetségüket. Az időjárás nem volt kegyes a gyerekekkel, a sok eső miatt többször szünetet kellett tartani, ami megnehezítette a gyerekek és a szervezők dolgát. A külső hátráltató körülmények ellenére atlétáink nagyszerűen szerepeltek, a „kék” csapat a 12. helyen, míg a „fehér” csapat a 6. helyen zárta a csapatversenyt.

„A gyerekek végig mindent bele adva és kitartóan küzdöttek és végezetül rengeteg élménnyel és egyéni csúccsal térhettünk haza” – értékelte a fiatalok teljesítményét röviden edzőnk, Bánovics Dorottya.

További bejegyzések