Hajrá Kerület, első a becsület!

Sinka Noémi a Magyar Bajnokságon próbálta ki a budapesti vb-stadiont

Közeledik az évad kétségkívül legnagyobb versenye, az atlétikai világbajnokság, amely nem csak hazai, hanem világszinten is az év sporteseményének számít. A világbajnokságra készült stadionnak csodájára járnak, amely nem csak a szakértők, hanem – és talán ez a legfontosabb - a sportolók tetszését is elnyerte. Magasugrónk, Sinka Noémi is kipróbálhatta már versenykörülmények között, hiszen a Nemzeti Atlétikai Központban rendezték az idei Atlétikai Magyar Bajnokságot.

A 128. alkalommal kiírt országos bajnokságon a versenyzők és edzőik nemzetközi versenyekhez illő körülményeket tapasztalhattak. Az eseményt a helyszínen a szokásosnál is több néző és szurkoló nézte végig, így a hangulatra sem lehetett panasz. Egyesületünket Sinka Noémi képviselte, aki magasugrásban azzal a céllal vágott neki a versenynek, hogy fedett pályás, 174 centiméteres eredményét szabadtéren is teljesítse.

Noéminek nem volt felhőtlen a felkészülési időszaka, a munkát apróbb sérülések nehezítették, így ezúttal sajnos nem sikerült elérnie egyéni legjobbját. A Magyar Bajnokságon Noémi végül 168 cm-es eredménnyel zárt, amellyel az 5. helyen végzett.

További bejegyzések