Hajrá Kerület, első a becsület!

interju

Hazatérünk, de nem ám akárhogyan!
Március 10-én végre ismét hazai pályán, saját közönsége előtt lép pályára NB III-as csapatunk! A hazatérésnek terveink szerint alaposan megadjuk majd a módját, a pályaavató ünnepélyre való tekintettel a Komárom elleni találkozó ugyanis ingyenesen lesz látogatható!
Helyzetjelentés Lukács Dénessel
Videós interjú Lukács Dénessel, ob I-es pólócsapatunk vezetőedzőjével, aki rövid helyzetjelentést adott a felkészülési időszakról, illetve a csapat előtt álló feladatokról és célokról.
Samu Brúnó a Kerület játékosa!
A 17 éves játékos csapatunk széljátékát erősítheti. Nem érkezik ismeretlenként, hiszen előző együttesénél éppen Harmati Tamás keze alatt mutatkozott be az NB III-ban.
Harmati Tamás: „Ugyanolyan alázattal, szorgalommal kell menni, mint ahogy mentünk az ősszel”
A Dunaújváros elleni szombati edzőmérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással ültünk le be
Szalka Dominik Óbudán folytatja!
Új játékossal bővült Harmati Tamás kerete! Szalka Dominik személyében egy kreatív és gólerős támadóval erősödött csapatunk támadószekciója.
„Tetszett a dinamikánk, tetszett a játékfelfogásunk, sok helyzetet tudtunk kidolgozni” – edzői értékelés az ESMTK elleni mérkőzés után
Csak a gól hiányzott az ESMTK elleni mérkőzésből! A felkészülési időszak ötödik edzőmeccsén lendületes, fantáziadús támadófocit játszott Harmati Tamás csapata. Vezetőedzőnk értékelte a látottakat.
Harmati Tamásék munkájára más is felkapta a fejét
Nagyszerű őszt produkált csapatunk az NB III. őszi idényében, hiszen átalakult keretünk az új stáb vezetésével a bajnoki tabella előkelő, harmadik helyén telel. Együttesünk kiegyensúlyozott teljesítményére más is felkapta a fejét, vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással a sportal.hu készített hosszú interjút. A beszélgetés során szóba került többek között fiatal játékosaink szerepeltetése, a hosszú veretlenségi szériánk, a törvényszerű hullámvölgy és természetesen a jövőbeli tervek is. Az interjúból készítettünk egy rövid kivonatot.
Sajó Dániel: „Örülök, hogy jó a hangulat a klubon belül, azt érzem, minden kerek”
Csapatunk 12 bajnoki fordulót követően vezeti az NB III Észak-Nyugati csoportját. Lassan véget ér az őszi szezon, eljön a félévi bizonyítványosztás ideje, ennek apropóján sportigazgatónkat, Sajó Dánielt kértük arra, hogy értékelje a csapat utóbbi heteinek teljesítményét. Van még hátra az őszi idényből, de az biztos, hogy álomszerűen rajtolt a csapat. A 11 meccses veretlenségi sorozat, majd a Budaörs elleni vereség talán sok kérdést felvet a szurkolók fejében: sokan máshova helyezték a Kerületet a tabellán a szezon előtt. Hogyan látod ezt az időszakot, szerinted hova kell helyezni a csapatot?
Harmati Tamás: „A játékosok élesek, újra éhesek vagyunk”
A hétvégén a 13. játéknapot rendezik a bajnokságban, csapatunkra igazi rangadó vár: a címvédő Veszprémet fogadjuk. Az előző fordulóban elszenvedtük első vereségünket a szezonban, 11 veretlen mérkőzés után csapatunk alulmaradt a Budaörs otthonában. A Veszprém elleni bajnoki előtt ezúttal is leültünk a szokásos meccsfelvezető beszélgetésünkre vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással, amely során természetesen érintettük a Budaörs elleni vereséget, illetve feltérképeztük vasárnapi ellenfelünket is.