Hajrá Kerület, első a becsület!

A Győr ellen javíthatnak Gyöngyössy Anikóék

Az egri vereséget követően itt a remek alkalom arra, hogy hazai közönség után egy győzelemmel álljon vissza csapatunk a helyes útra.

A 11. fordulót rendezik a hétvégén a női ob I-es vízilabda-bajnokságban, csapatunk szombaton a Győr együttesét fogadja. A két gárda a bajnokság második játéknapján találkozott egymással, a győri összecsapást mondhatni sima győzelemmel zárták Lukács Dénes lányai. A feladat most is adott, az egri vereséget egy hazai győzelemmel kéne feledtetni és erre minden esély adott.

Erőltetett menet vette kezdetét szerdán, amikor is kezdetét vette az ob I-es bajnokság második szakasza, hiszen a csapatok rövid időn belül rengeteg mérkőzést kénytelenek lejátszani. A szerda-szombat ritmus már az első héten kezdetét veszik, csapatunk az egri vendégjáték után szombaton a Győr együttesét látja vendégül. A két gárda még októberben, a második fordulóban találkozott egymással, akkor egy parádés első és negyedik negyedes teljesítménynek köszönhetően sima győzelmet aratott. A 20-10-es sikerből Brezovszki Gerda és csapatkapitányunk, Gyöngyössy Anikó is 5-5 góllal vette ki a részét, de a góllövőlistára Török Dorina, Kiss Patrícia, Zöld Tamra és Rajna Enikő is feliratkozott, valamint Illés Heni is a maga három góljával. Utóbbira tavasszal sajnos egyelőre nem tudni meddig, de nem számíthat Lukács Dénes, ami természetesen megnehezíti vezetőedzőnk dolgát.

A Győr a bajnokság során eddig egy mérkőzést tudott megnyerni, hazai medencében a Szentes együttesét győzték le. Csapatunk négy győzelemmel várja a szombati összecsapást, amelyen a papírforma alapján esélyesnek számít. Ami a két gárda formáját illeti, egyik sem örülhetett a hétközi nyitányon, a győriek az UVSE-től kaptak ki 22-1-re, míg Lukács Dénes együttese 23-12 arányban az Eger ellen maradt alul.

A szombati amúgy az első alkalom október vége óta, hogy csapatunk hazai közönség előtt szerepelhet. Éppen ezért remélhetőleg ezúttal is megtelik majd a TVE uszoda és a helyszínen szurkoljuk ki a lányoknak az ötödik bajnoki győzelmüket!

MOL női OB I. 11. forduló

III. kerületi TVE – UNI-Győr GYVSE

Időpont: 03.02., 18:00

Helyszín: TVE uszoda

További bejegyzések