Hajrá Kerület, első a becsület!

Családi atlétikai napot tartottunk

Ezúttal a szülők testközelből érezhették át, hogy gyermekeik bizony komoly munkát végeznek nap mint nap a rekortán pályán.

Atlétika szakosztályunk edzői stábja gondolt egy nagyot és közös edzést vezényelt sportolóink családtagjai számára. A húsvéti ünnep és a tavaszi szünet apropóján megrendezett közös program igazán jól sikerült, a kitartó de fáradt résztvevők a végén még apró húsvéti ajándékban is részesültek.

Hoffmann Teréz és kollégái a tavaszi szünet előtt az utolsó edzést kicsit megbolondítva családi napot tartottak, amelyen a szülők együtt készülhettek és versenyeztek a gyerekekkel. A program igazán sokoldalú volt, a közös bemelegítést követően, 2 fős csapatokban(szülő-gyermek) játékos feladatokkal tudtak pontot szerezni a csapatok. A dobások három fajtájában, valamint helyből távolugrásban és egy sportágkeresgélő futófeladatban tudták összemérni ügyességüket, gyorsaságukat a családok. A végén tojáskereső versennyel és eredményhirdetéssel zárult a különleges edzés. Külön díjazásban részesültek a dobogós helyen zárók, illetve a legfiatalabb és a legidősebb versenyző is.

A rendezvény igazán jól sikerült, nagyon sokan eljöttek, sőt, voltak nagyszülők is, akik elejétől a végéig részt vettek a programon. Az alkalmi edzés végeztével sok mosolygós, egyben fáradt arcot lehetett látni, de talán az ajándék csokinyuszi kompenzálta a fáradtságot.

További bejegyzések

Ezüstéremmel zárta a bajnokságot U14-es csapatunk

Az utolsó fordulókat rendezik korosztályos csapataink számára, a bajnokságok lassan befejeződnek, óriási a csata a dobogós helyekért, a bajnoki címekért. A hétvégén U14-es fiataljaink befejezték az idényt, míg U13-as és

Háziversenyt rendeztünk fiatal atlétáink számára

Javában dübörög a versenyidőszak, ám emellett a felkészülés is folyamatosan zajlik egyesületünk falain belül. Az elmúlt héten egy rögtönzött házibajnokságot szerveztek edzőink fiatal atlétáink számára, hogy a Kölyökből Atléta Program