Hajrá Kerület, első a becsület!

Mindkét mérkőzését megnyerte a Budapesti bajnokságban szereplő serdülő csapatunk

A Budapesti Serdülő Fiú bajnokságban szereplő fiataljaink az elmúlt héten két mérkőzést is játszottak. Előbb a gödi Aquaworm Waterpolo volt az ellenfél, ahol Császár György csapata kérdést nem hagyva, magabiztos különbséggel tudott diadalmaskodni. Majd egy keményebb, fizikálisabb mérkőzés következett a Városgazda Utánpótlás Akadémia ellen, ahol, bár szorosabban alakult a találkozó, a végén mégis öt góllal többnek csapatunk örülhetett, így megszerezve a győzelmet a második összecsapáson is.

Budapesti Serdülő Fiú Bajnokság (2007)

III. kerületi Torna és Vívó Egylet – Aquaworm Waterpolo Göd

14 – 3 (5-0, 3-0, 2-2, 4-1)

TVE gólszerzők:

Molnár Bertalan (3)

Tóth Berényi Simon (2)

Kövi Kristóf (2)

Csurilla Botond (2)

Gömöri Kristóf (2)

Kertész Levente (1)

Kertész Zalán (1)

Bárány Botond Attila (1)

III. kerületi Torna és Vívó Egylet – Városgazda Utánpótlás Akadémia

12 – 7 (3-1, 2-1, 5-1, 2-4)

TVE gólszerzők:

Molnár Bertalan (4)

Bárány Botond Attila (2)

Kövi Kristóf (2)

Kertész Levente (2)

Tóth Berényi Simon (1)

Gömöri Kristóf (1)

Mindkét meccsen jól játszott a csapat. A megbeszélt taktikát jól tudták kivitelezni a fiúk. Az egyedüli szépséghiba az emberelőnyök kihasználásában volt. Az Aquaworm ellen az első pillanattól kezdve lehetett látni, hogy melyik a jobb csapat. Mindenki sokat játszott ezen a meccsen. A Városgazda ellen egy fizikálisabb meccset játszottunk, amihez remekül alkalmazkodtak a fiúk. Végül ezen a mérkőzésen is tudott játszani mindenki. Kapusunk Kozák Rajmund mindkét meccsen kitűnően védett. Csak gratulálni tudok mindkét meccshez.

értékelte a győztes találkozókat Császár György vezetőedző.

Fiú Országos Serdülő / Ifjúsági A2 bajnokság

Serdülő csapatunk az elmúlt fordulóban ezúttal a Győr vendégeként szállt vízbe, ahol igencsak meggyűlt a baja az ellenfél által diktált nagy irammal. Ezen a mérkőzésen csapatunk hadilábon állt a gólszerzéssel is, és mindezek összessége egy nagyobb arányú győri győzelmet eredményezett.

Serdülő

GYVSE UNI-Győr – III. kerületi Torna és Vívó Egylet

18 – 5 (5-2, 3-0, 3-1, 7-2)

TVE gólszerzők:

Kövi Kristóf (1)

Molnár Bertalan (1)

Tóth Berényi Simon (1)

Pápay Zoltán Ramon (1)

Szabó Zétény (1)

“A serdülőknek nagy falat volt ez a mérkőzés. Elég nagy iramot diktált az ellenfél, amivel többször is meggyűlt a bajunk. A kapott gólok háromnegyedét vagy lefordulásból, vagy a lefordulásokból kiharcolt büntetődobásokból kaptuk, a mi támadásainkból pedig nagyon rossz minőségű lövések születtek. Ahhoz, hogy meccseket nyerjünk, ennél mindenképpen több gólt kell tudnunk lőni.”

mondta el gondolatait a mérkőzésről Császár György.

Ifjúsági

Ifi csapatunk szintén a Győrrel mérkőzött meg az elmúlt fordulóban, ahol szinte három negyeden keresztül egyenrangú ellenfele tudott lenni a jó erőkből álló győri gárdának, ám az utolsó negyedre sajnos csapatunk elfáradt, így a házigazdák szerezték meg a győzelmet és a három pontot.

GYVSE UNI-Győr – III. kerületi Torna és Vívó Egylet

13 – 6 (3-2, 3-2, 3-2, 4-0)

TVE gólszerzők:

Szabó Zétény (2)

Bakonyvári András (1)

Szabó Bendegúz (1)

Czeglédy Bertalan (1)

Tajcs Soma (1)

“Az ifi meccsen nagyon jól tartottuk magunkat két és fél negyedig. Az ellenfélből több játékos is agresszívan, kontrásan játszott. A bíráskodás is ennek a játékstílusnak kedvezett. A meccs végére el is fáradtunk és nem tudtunk egyenlő ellenfélként játszani. Van még min dolgozni a következő fordulókra.” –

értékelte a találkozót Császár György.

További bejegyzések