Hajrá Kerület, első a becsület!

Nehéz és küzdelmes mérkőzéseken vannak túl utánpótlás csapataink

Budapesti Serdülő Fiú Bajnokság (2007) A Budapesti Serdülő Fiú Bajnokságban szereplő csapatunk kettő mérkőzést is játszott az elmúlt héten. Előbb a Genesys OSC Újbuda volt az ellenfele Császár György csapatának, majd a Miskolci PannErgy együttesével mérkőztek meg a fiatalok. Sajnos a sok hiányzó és betegségből frissen visszatérő játékos kihagyott edzésmunkája rányomta bélyegét a mérkőzésekre, így nem sikerült megszerezni a győzelmet ellenfeleinkkel szemben, de a soron következő, utolsó mérkőzésen még javíthatnak a srácok.

Genesys OSC Újbuda 11 – III. kerületi TVE

11 – 5 (2-3, 3-1, 3-1, 3-0)

TVE gólszerzők:

Szabó Zétény (4)

Gömöri Kristóf (1)

PannErgy-MVLC-Miskolc – III. kerületi TVE

16 – 6 (2-1, 4-1, 5-2, 5-2)

TVE gólszerzők:

Kövi Kristóf (2)

Szabó Zétény (2)

Molnár Bertalan (1)

Dugalits Levente (1)

Fiú Országos Serdülő / Ifjúsági A2 bajnokság

Az Országos bajnokság 10. fordulójában a Balaton Vízilabda Klubbal mérkőzött meg Császár György serdülő csapata. A Balaton-partiak jól használták ki a hiányzók miatt meggyengült csapatunk hibáit, így az utolsó előtti őszi fordulóban pont nélkül tértek haza a fiúk.

Serdülő

Balaton Vízilabda Klub – III. kerületi TVE

18 – 9 (6-1, 4-3, 5-2, 3-3)

TVE gólszerzők:

Szabó Zétény (4)

Molnár Bertalan (2)

Csurilla Dániel (1)

Bárány Botond Attila (1)

Kövi Kristóf (1)

“Sajnos mindhárom serdülő mérkőzést ugyanaz jellemezte. Nagyon sokan betegek, vagy voltak betegek és ez érződött is a csapaton. Fizikailag nem tudtuk felvenni a versenyt az ellenfelekkel és fejben is érződtek a kimaradt edzések. Többször a mi figyelmetlenségünkből sikerült lefordulnia az ellenfeleknek és ezeket a lefordulásokat gólra is váltották. Már csak egy forduló maradt a szünet előtt, ahol mindenképpen győzelmet várok. Remélem addigra mindenki meggyógyul és be tudjuk gyűjteni a 3 pontot a Százhalombatta ellen.” – értékelte a három serdülő mérkőzést Császár György.

Ifjúsági

Ifi csapatunk a Balaton Vízilabda Klub vendégeként lépett pályára az elmúlt fordulóban. A hazai csapat jól kezdte a mérkőzést és már az első negyedben háromgólos előnyre tudott szert tenni. Bár ifi csapatunk küzdelmes játékkal mindent megtett a győzelemért, sajnos a meccs hátralevő részében már nem tudta ledolgozni az első negyedben szerzett hátrányát, így a hazaiak gyűjtötték be a 3 pontot. A következő és egyben utolsó fordulóban a Százhalombatta ellen ugranak vízbe a srácok hazai pályán a győzelemért.

Balaton Vízilabda Klub – III. kerületi TVE

20 – 15 (7-4, 1-2, 7-5, 5-4)

TVE gólszerzők:

Tajcs Soma (5)

Czeglédy Bertalan (4)

Frank Dániel (3)

Bakonyvári András (1)

Szabó Zétény (1)

Mocsáry Dániel (1)

“Egy elég rosszul sikerült első negyed után folyamatosan nekünk kellett küzdenünk a felzárkózásért. Akármennyire is küzdöttünk nem tudtuk behozni a lemaradást. Sajnos a 20 kapott gól túl sok volt a győzelem esélyére. Sok buta, elkerülhető gólt kaptunk, többször egyéni hibák és figyelmetlenségek miatt. A kapusok teljesítménye is bőven elmaradt az első 8 fordulóhoz képest. Támadásban viszont voltak jól kijátszott helyzeteink is, aminek köszönhetően meccsben tudtunk maradni. A Százhalombatta meccset mindenképpen hoznunk kell, hogy versenyben maradhassunk a hetedik-nyolcadik helyezésért a tabellán.”

mondta el meglátásait Császár György.

További bejegyzések