Hajrá Kerület, első a becsület!

Nem sokon múlt a Vác elleni 100%-os siker

Fiú pólócsapataink a Vác ellen kezdték meg a bajnokság második felét.

Az elmúlt hétvégén fiú utánpótlás vízilabdacsapataink a Vác ellen ugrottak medencébe. Császár György serdülő és ifi gárdája sikerrel vette az akadályokat és bizony nem hiányzott sok Fekete Dávid gyermek együttesének sem, hogy behúzza a rájátszás első győzelmét.

Fiú Országos Serdülő A2 bajnokság

III. kerületi VE – Váci Vízilabda SE 20 – 19 (6-3, 5-5, 4-5, 5-6)

TVE gólszerzők:

Szabó Zétény 8

Dugalits Levente 4

Kövi Kristóf 2

Molnár Bertalan 2

Csurilla Botond           

Gömöri Kristóf             

Tóth Berényi Simon    

Kertész Zalán             

Császár György értékelése:

„Jól indult a Vác ellen az első rájátszás mérkőzésünk, az „M-zóna” ellen könnyen lőttük a gólokat és még az a néhány kiállítás is belefért hátul. A gondok ott kezdődtek amikor az ellenfél átváltott szorosra és a lövéseink pontossága is visszaesett. Mindenképpen megérdemelt győzelem volt, de ez a meccs hozhatott volna egy nagyobb különbségű győzelmet is. A tanulság, hogy a visszavágón idegenben, ha vezetünk, akkor sem nyugodhatunk meg a félidőben”

Fiú Országos Ifjúsági A2 bajnokság

III. kerületi TVE – Váci Vízilabda SE 19 – 10 (5-4, 6-0, 4-2, 4-4)

TVE gólszerzők:

Czeglédy Bertalan 6

Dibáczi Hunor. 4

Frank Dániel 2

Szabó Zétény 2

Szabó Máté 2

Tajcs Soma                 

Mocsáry Dániel           

Bakonyvári András      

Császár György értékelése:

„Az első pillanattól kezdve a kezünkbe tartottuk a mérkőzést, amelyet igazából a második negyedben meg is nyertünk. Ennek ellenére a találkozó második fele tartogatott még meglepetést a számunkra. Nem sok meccsen fog beleférni az, hogy négy percig hátrányban játszunk. Ennél jobb lélekjelenlétre van szüksége a csapatnak! Egy olyan szituációban, ahol biztos, hogy számunkra megfelelő ítélet jön nem veszíthetjük el a fejünket.” 

Fiú Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság A2 csoport

III. kerületi TVE – Váci Vízilabda SE 9-10 (2-3, 1-2, 5-1, 1-4)

TVE gólszerzők

Csurilla Dániel 2

Gömöri Kristóf 2

Jászovics Máté 2

Novák Domonkos

Balázs András

Kiácz Patrik

Így látta a mérkőzést vezetőedzőnk, Fekete Dávid:

„Hétvégén a Vác csapata ellen nyitottuk meg a bajnokság rájátszását. Korábban még nem játszottunk velük, csak a csoportban elért eredményeikből tudtunk következtetést levonni velük kapcsolatban. Egy végig szoros, kiélezett mérkőzést játszottunk, amely során mindkét csapatnak voltak hullámvölgyei. Három gólos hátrányt tudtunk egy tökéletes harmadik negyeddel ledolgozni, de sajnos a végére jött egy hirtelen rövidzárlat, amit az ellenfél megbüntetett és ugyan volt sanszunk az utolsó másodpercig az egyenlítésre, de nem tudtunk élni vele. Gratulálok a csapatomnak főként azért, amilyen teljesítményt nyújtanak az elmúlt időszakban, nagyot fejlődtek a bajnokság elejéhez képest! A rájátszásban célunk, hogy elől végezzünk és erre meg is van a reális esélyünk, ehhez csupán annyi kell, hogy jobban koncentráljunk.

További bejegyzések