Hajrá Kerület, első a becsület!

Szombaton a Szeged ellen vív presztízscsatát Lukács Dénes csapata

Jön a Szeged elleni hazai derbi! A szombati bajnoki felvezetőjében vezetőedzőnkkel, Lukács Dénessel, valamint a játékosok közül Rajna Enikővel beszélgettünk.

A húsvéti hétvégén folytatódik a MOL női vízilabda bajnokság sorozata, a 15. fordulóban csapatunk hazai környezetben a Szeged együttesét fogadja. A lányok pár napja igen csak szűk kerettel Dunaújvárosban vendégszerepeltek, ahol 15-5-ös vereséget szenvedtek. Szombatra már valószínűleg mindenki hadra fogható lesz, így a presztízscsatának csaknem a legerősebb csapatával vághat neki Lukács Dénes.

Csapatunk a bajnoki hatodik helyet bebetonozta magának, ám vezetőedzőnk többször is hangoztatta a szezon során, hogy az alapszakaszt szeretné úgy zárni, hogy az alattunk elhelyezkedő csapatokat lehetőleg idegenben és hazai pályán is legyőzzük.

A két csapat amúgy még október végén találkozott egymással és bizony a szegedi összecsapás igen csak kiélezettre sikeredett, ám amikor nagyon kellett, akkor csapatunk kezébe vette az irányítást és végül a negyedik negyedben eldöntötte a derbit. A 10-9-es kerület sikerrel záruló meccsen Brezovszki Gerda és csapatkapitányunk, Gyöngyössy Anikó is 3-3 gólt szerzett, de feliratkozott a góllövők közé Rajna Enikő is. Játékosunkat és vezetőedzőnket a szombati találkozóról faggattuk, a beszélgetés során Lukács Dénes elárulta, hogy kicsit kétarcúnak érzi a szegedi csapatot, míg Enikő arról is beszélt, hogy mire lesz szükség szombaton az élethalálharcot vívó rivális ellen.

A bajnoki felvezetőt klubunk hivatalos Facebook oldalán lehet megtekinteni. 

További bejegyzések