Hajrá Kerület, első a becsület!

Élet-halál harc vár Lukács Dénes csapatára

A BVSC elleni playoff-párharc második felvonása következik.

Szombaton folytatódik a MOL női on I. playoff-sorozata, csapatunkra a BVSC elleni párharc második mérkőzése vár. Ezúttal hazai pályán fogadjuk a kék-sárgákat, egy elképesztően kiélezett első felvonást követően. Lukács Dénes csapatának győznie kell, ha életben szeretné tartani az 5. helyről és a nemzetközi kupáról szövögetett álmait, egy szombati vereség az idény végét jelentené számunkra.

Ebbe azonban bele sem gondol senki, vezetőedzőnk és a csapat és persze a szurkolótábor is eltökélt és győzelmet vár. A szerdai mérkőzésből kiindulva erre minden esélye meg is van Gyöngyössy Anikóéknak, hiszen a Szőnyi úton egy óllal kaptak ki a házigazdáktól, ám a statisztikai mutatók szerint – és ezt hangoztatta Lukács Dénes is – gólokkal nyerhették volna azt a találkozót. Hogy, akkor miért nem sikerült az idegenbeli győzelmet bezsákolni? Vezetőedzőnk szerint a helyzetkihasználáson múlott leginkább a siker, illetve a meccs elején a kapusteljesítménnyel kapcsolatban is volt a szakembernek hiányérzete.

A Kerület – BVSC playoff-csata második felvonása előtt Lukács Dénessel és Kiss Patríciával beszélgettünk, többek között arról, hogy mi kell ahhoz, hogy csapatunk életben tartsa playoff-reményeit. A riportot hivatalos Facebook oldalunkon lehet megtekinteni.

A szombati mérkőzést 18 órától rendezik és remélhetőleg ezúttal is telt ház várja majd a TVE uszodában a lányokat.

További bejegyzések

Háziversenyt rendeztünk fiatal atlétáink számára

Javában dübörög a versenyidőszak, ám emellett a felkészülés is folyamatosan zajlik egyesületünk falain belül. Az elmúlt héten egy rögtönzött házibajnokságot szerveztek edzőink fiatal atlétáink számára, hogy a Kölyökből Atléta Program