Hajrá Kerület, első a becsület!

Hétközi rangadó vár Lukács Dénes csapatára

Bajnoki beharangozó vezetőedzőnkkel, Lukács Dénessel és fiatal játékosunkkal, Török Dorinával.

A bajnokság 17. fordulójában a BVSC otthonában vendégszerepel csapatunk. Az egy héttel ezelőtti rangadó igazán nagyszerű mérőzést hozott, Lukács Dénes szerint ezúttal sem lesz ez másként.

Szerdán ismét a BVSC ellen ugranak medencébe Gyöngyössy Anikóék, igaz ezúttal idegenben, a Szőnyi úton. A kék-sárgák elleni derbik mindig parázs mérkőzést hoznak, így volt ez egy héttel ezelőtt a TVE uszodában és minden valószínűség szerint így lesz ez szerdán is idegenben. A legutóbbi rangadón mindkét csapat kitett magáért, a kiélezett mérkőzésen nüanszok döntöttek a BVSC mellett, ezt Lukács Dénes is megerősítette videós beharangozónkban. Vezetőedzőnk szerint a csapat védekezése és támadása is jól működött, ugyanakkor ezúttal jó lenne szakvezetőnk szerint egy fokkal kevesebb gólt kapni. Török Dorina nagyszerűen játszott a hazai összecsapáson, Brezovszki Gerdával egyetemben három góllal zárta az estét. Kiváló játékosunk szerint ezúttal is kemény mérkőzés vár a csapatokra, így a jó védekezés kulcsfontosságú lesz. Abban szakvezetőnk és játékosa is egyetértettek, hogy a BVSC elleni rangadó kiváló felkészülés lesz majd a közelgő playoffra, és bár tétje nincs a mérkőzésnek, ennek ellenére a győzelemért szállnak majd vízbe lányaink.

A BVSC-Zugló – III. kerületi TVE bajnoki beharangozó videóját egyesületünk Facebook oldalán lehet megtekinteni.

További bejegyzések

Háziversenyt rendeztünk fiatal atlétáink számára

Javában dübörög a versenyidőszak, ám emellett a felkészülés is folyamatosan zajlik egyesületünk falain belül. Az elmúlt héten egy rögtönzött házibajnokságot szerveztek edzőink fiatal atlétáink számára, hogy a Kölyökből Atléta Program