Hajrá Kerület, első a becsület!

Kihozta a maximumot a hétvégéből Illés Heni csapata

Sűrű hétvégéje volt Illés Henrietta gyermek csapatának, amely szombaton két mérkőzést játszott. Az egyik ezek közül csoportrangadó volt, majd az azt követő Honvéd elleni összecsapással fiataljaink le is zárták az alapszakaszt. Ob I-es csapatunk kiválósága elégedetten értékelte a gyerekek teljesítményét, egyúttal a rövidtávú célokról is beszélt értékelésében.

Szombaton az Aquaworm Göd ellen csoportrangadót vívott Illés Henrietta csapata a Budapesti Markovits Kálmán Gyermek III. Fiú Bajnokság alapszakaszában. A találkozót remekül kezdte csapatunk, az első negyedben nem kapott gólt, viszont kettőt szerzett, így előnnyel várhatta a folytatást. A gödiek azonban hamar ledolgozták hátrányukat és innentől egy végletekig kiélezett mérkőzés vette kezdetét, egészen az utolsó játékrészig. A csapatok fej-fej mellett haladtak egymással, ám 10-10 után az ellenfél egymás után négy gólt szerzett és ezzel lényegében eldöntötte a találkozót.

Aquaworm Waterpolo Göd – III. kerületi TVE – 14-11 (0-2, 5-4, 4-3, 5-2)

TVE gólszerzők:

Ofner Botond (4)

Várady Tamás (2)

Tömöri Lóránt (2)

Márfai Borsa Tamás (2)

Fellner Marcell

Edzői értékelés:

„A hétvégi két mérkőzés közül az elsőt az Aquaworm Göd ellen vívtuk. Csoportrangadónak ígérkezett az összecsapás, amelyen 14-11 arányban vereséget szenvedtünk. Több lány is játszott az ellenfélnél, akik jóval nagyobbak és erősebbek voltak, ám ennek ellenére a mérkőzés feléig sikerült őket kivennünk a játékból, a végére azonban egyiküket nem tudtuk tartani és ez volt, ami a Göd javára billentette a mérleget. Büszke vagyok a srácokra mert rengeteg erőt, küzdést, munkát tettek bele a meccsbe és tényleg az utolsó percig mentek és nyerni akartak”

– értékelte a rangadót Illés Henrietta.

A nap második mérkőzésén a Honvéd ellen ugrott medencébe csapatunk és bár éreztette hatását az előtte lejátszott rangadó, a végén győzelmet ünnepelhettek a gyerekek.

III. kerületi TVE – Budapesti Honvéd Sportegyesület III 8-3 (1-0, 1-0, 2-1, 4-2)

TVE gólszerzők:

Ofner Botond (2)

Radó Borisz (2)

Méhes Zsolt (2)

Várady Tamás

Tömöri Lóránt

Edzői értékelés:

„Látszott, hogy a Göd ellen mennyire kihajtották magukat a srácok, mert a második összecsapáson, a Honvéd III csapata ellen borzasztóan fásultan, lassan, pontatlanul kezdtünk. Két negyed alatt mindössze két gólt sikerült szereznünk, ami nagyon kevés, de sikerült felrázni a társaságot és a második félidőre beindult a szekér és végül 8-3-ra nyertünk. Ezzel csoportunk második helyén végeztünk, így pedig eldőlt, hogy maradunk ebben a csoportban és nagy valószínűséggel december 16-án meg is kezdjük a rájátszást. Nagyon bízom benne, hogy év végén az első helyen tudunk végezni a csoportunkban. Gratulálok és büszke vagyok a srácokra óriásit küzdöttek! Hajrá Kerület!”

További bejegyzések