Hajrá Kerület, első a becsület!

Magabiztos győzelmekkel folytatták bajnoki szereplésüket fiú utánpótlás vízilabdacsapataink

Császár György tanítványai sok gólt szerezve nyerték meg mindkét hétvégi találkozójukat, vezetőedzőnk mégsem volt maradéktalanul elégedett. A cikk végén gépgalériát találhatnak olvasóink csapatainkról.

A mögöttünk hagyott hétvégén fordulót rendeztek a serdülő és ifjúsági vízilabda bajnokságokban. Császár György tanítványai a Budafókák csapata ellen ugrottak medencébe és mind a serdülő, mind az ifjúsági együttesünk magabiztos győzelmet aratott.

Fiú Országos Serdülő A2 bajnokság

Budafóka XXII. SE – III. kerületi Torna és Vívó Egylet 1 – 18 (0-6, 0-3, 1-4, 0-5)

TVE gólszerzők:

Kövi Kristóf                  4
Szabó Zétény              3
Kertész Levente          3
Bárány Botond Attila   2
Molnár Bertalan          2
Pápay Zoltán Ramon  2
Tóth Berényi Simon   
Kertész Zalán              

 „Nagyon magabiztos játékkal sikerült megverni a Budafókát. A kapusaink jól védtek és sikerült a védekezést is a megbeszéltek szerint kivitelezni. Néhány rossz passz, eladott labda és pontatlan lövés rontotta csak a játék összképét. Mindenki sokat tudott játszani és megmutathatta mire képes” – értékelte csapata teljesítményét Császár György. Szakvezetőnk kiemelte, hogy a következő fordulóban komoly erőpróba vár majd csapatára, ugyanis a Szeged látogat a Kalap utcába. – „Bár hazai pályán játszunk mindenkitől a legjobb teljesítményre lesz szükség” – zárta értékelését csapatunk vezetőedzője.

Hasonlóan magabiztos győzelmet aratott ifjúsági csapatunk is, amely mindössze négy gólt engedett a Budafóka ifijeinek.

Fiú Országos Ifjúsági A2 bajnokság

Budafóka XXII. SE – III. kerületi Torna és Vívó Egylet 4 – 12 (1-3, 0-2, 1-2, 2-5)

TVE gólszerzők:
Szabó Zétény              5
Tajcs Soma                  3
Dibáczi Hunor             3
Bakonyvári András      

 „Az ifik végül is magabiztosan nyerték ezt a meccset, de még nem játszottunk ilyen rosszul egy győztes meccsen sem. A kapusaink a serdülő mérkőzéshez hasonlóan itt is kitűnően védtek, viszont a lövéseink kevesebb mint egyharmadát tudtuk csak gólra váltani. A lövőarányunk az ebben a szezonban nyújtott teljesítményünkhöz képest nagyon gyengének számít, ám ezúttal még ez is belefért. A következő mérkőzésünket vasárnap a Szeged ellen vívjuk. Az eddigi fordulók alapján azt gondolom, hogy a csoportunkban most vár ránk a legnehezebb feladat talán” – értékelte csapata teljesítményét Császár György.

További bejegyzések