Hajrá Kerület, első a becsület!

Partnerkapcsolati megállapodást kötöttünk Magyarország legeredményesebb klubjával!

A III. kerületi TVE és a Ferencváros utánpótlás akadémiája a jövőben együtt dolgozik a fiatalok jövőjéért.

A múlt héten jelentős mérföldkőhöz érkezett egyesületünk, miután pont került egy hosszú tárgyalássorozat végére, amelynek eredménye képen a III. kerületi TVE partnerkapcsolati megállapodást kötött a Ferencváros utánpótlás akadémiájával. Az együttműködés az utánpótláskorú gyermekek felfele áramoltatását segíti majd elő, így a jövőben a két patinás klub együtt dolgozhat majd azon, hogy utánpótlásuk még magasabb szintre kerüljön.  

A megállapodás szentesítésére a múlt hét végén került sor. A szerződés aláírását követően Palásthy Norbert, a 34-szeres bajnok Ferencváros utánpótlás akadémia igazgatója kiemelte, hogy a Kerület személyében a lehető legtökéletesebb partner került kiválasztásra. A szakember elismerően beszélt az egyesületünk utánpótlásában zajló szakmai munkáról, kiemelve, hogy a két klub hosszú évek alatt nagyszerű kapcsolatot épített ki egymással, amely a mostani megállapodással egy még magasabb és professzionálisabb szintre került.

A partnerkapcsolati megállapodással kapcsolatban Filó Tamás, klubunk utánpótlás szakosztály igazgatója kiemelte, hogy reményei szerint egy hosszú és mindkét fél számára gyümölcsöző időszak veszi innentől kezdetét.

„Nagyon örülök, hogy sikerült együttműködést kötni Magyarország egyik legjobban működő klubjával. Véleményem szerint hosszú távon sikerül majd mindkét félnek kölcsönösen profitálni ebből a partneri viszonyból. Remélem, hogy egyszer láthatunk majd kifutni a Groupama Aréna gyepére egy olyan játékost, aki a Kerületben nevelkedett és az együttműködés keretében került a Fradiba”

Sajó Dániel, klubunk sportigazgatója hasonlóan vélekedett a megállapodásról, amely egy hosszú és jól működő kapcsolatot tett most egy még magasabb polcra.

” Nagyon pozitívan tekintek erre az együttműködésre. Az elmúlt években kialakult egy jó kapcsolat a két klub között és most értünk meg rá, hogy ezt szorosabbra fűzzük. Azt gondolom, hogy egy olyan együttműködési megállapodás jött létre, amiből mindkét fél profitálni tud a jövőben”

További bejegyzések