Hajrá Kerület, első a becsület!

Megkezdődött a bérletregisztráció a 2024/2025-ös NB III-as idényre

Az bérlet-, és jegyárak nem változtak!

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a III. kerületi TVE NB III-as labdarúgó bajnokság 2024/2025-ös szezonjára vonatkozó mérkőzés bérlet-, és jegyárak megállapításra kerültek, egyben a bérlet regisztráció lehetősége is megnyílt!

A legfontosabb hír ezzel kapcsolatban, hogy sem a bérlet-, sem a jegyárak nem változnak! A felnőtt szezonbérletet az eddig megszokott 12 500 forintos, a diák és nyugdíjas szezonbérletet 7700 forintos, míg a felnőtt mérkőzésjegyeket (hazai és vendég egyaránt) 1300 forintos, a diák és nyugdíjas belépőket pedig 600 forintos áron lehet majd idén is megvásárolni.

A bérletregisztráció határideje: 2024.07.15., a bérletek gyártását ezt követően rendeljük meg.

A bérletregisztrációkat a kulcsar.tamas@tve1887.hu címre várjuk!

A bérletregisztrációnál kérjük szurkolóinkat, hogy mindenképpen jelöljék meg, hogy milyen bérletet (felnőtt, tanuló, nyugdíjas) kívánnak vásárolni! A szülői bérletet váltók kérjük, hogy minden esetben tüntessék fel a klub kötelékében sportoló gyermekük nevét. Valamint az adminisztrációhoz a következő adatokat is szíveskedjenek megadni munkatársunk számára: telefonszám, email cím, számlázási cím.

A bérletek legyártása abban az esetben kezdődik meg, amennyiben a TVE 1887 Labdaúrgó Kft. által kiállított számla ellenértéke a megadott határidőn belül megérkezik a TVE által vezetett számlára.

A regisztráció és további tájékoztatás hivatalos honlapunkon a labdarúgás menüpont alatt található  -Jegy és bérlet értékesítés- alpontra kattintva érhető el.

További bejegyzések