Hajrá Kerület, első a becsület!

Remek hétvégével zárták az idényt korosztályos pólósaink

A bajnokság utolsó fordulójában sem maradtak el a győzelmek.

Sűrű hétvégét zártak korosztályos vízilabda csapataink, amely egyben az idény utolsó fordulója is volt. Serdülő és ifi gárdánk, valamint gyermek együttesünk is Szegeden vendégszerepelt és izgalmas mérkőzésekkel fejezték be a bajnoki évadot.

Fiú Országos Serdülő A2 bajnokság
Szegedi Vízipolo Suli – III. kerületi TVE 18 – 13 (7-3, 4-3, 4-2, 3-5)

TVE gólszerzők:
Szabó Zétény              7
Tóth Berényi Simon     2
Dugalits Levente          1
Bárány Botond Attila    1
Molnár Bertalan           1
Kertész Levente           1

Edzői értékelés: „Sajnos rengeteg hiányzás nehezítette az utolsó mérkőzésünkre a felkészülést és ez érződött is a játékunkon. A 18 kapott gólból 10-et lefordulásból kaptunk, aminek a fő oka a figyelmetlenség volt. Ezen felül a lövéseink pontosságán is érződtek a hiányzások. A játék többi részében mi bizonyultunk jobbnak, de ez most nem volt elég a győzelemhez. Nagy fájdalom, hogy ezzel a vereséggel végül elveszítettük az első helyet a csoportban és a második helyen zártuk a bajnokságot” – értékelte csapata szereplését vezetőedzőnk, Császár György.

Fiú Országos Ifjúsági A2 bajnokság
Szegedi Vízipolo Suli – III. kerületi Torna és Vívó Egylet 8 – 11 (3-3, 1-2, 2-4, 2-2)

TVE gólszerzők:
Szabó Zétény              4
Czeglédy Bertalan       3
Bakonyvári András       2
Szabó Máté                 1
Dibáczi Hunor              1

„Az ifik becsületből hozták a győzelmet és a második helyen zárták a bajnokságot a csoportunkban. Kicsit döcögősebb indulás után – ahol két buta gólt is kaprunk – sikerült végig kézben tartanunk a mérkőzést. Ehhez nagyban hozzájárult Borzák Bonifác kitűnő teljesítménye a kapuban! Külön öröm, hogy két, több hónapos sérülésből visszatérő játékosunk is lehetőséget kapott az utolsó meccsen. Többen is betegség vagy érettségi miatt hiányoztak az edzésekről ezért tiszteletre méltó teljesítmény nyújtott a csapat. Gratulálok a győzelemhez” – beszélt büszkén csapata teljesítményéről Császár György.

(Fotó: Szabó Zoltán)

Fiú Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság A2 csoport

Gyermek csapatunk is Szegeden vendégszerepelt és a bajnokság elején hazai medencében aratott győzelmet követően önbizalommal telve várhatta a „visszavágót”. A mérkőzés azonban váratlanul izgalmasan alakult, ám a végén Fekete Dávid csapata örülhetett.

Szegedi Vízipolo Suli – III. kerületi Torna és Vívó Egylet 18-19 (2-4,5-2,2-2,3-4,6-7)
TVE gólszerzők:
Gömöri Kristóf 6
Várady Tamás 4
Scmuck Botond 4
Csurilla Dániel 2
Kiácz Patrik 2
Jászovics Máté

„Sajnos nagyon dekoncentráltak voltunk, nem tudtunk kellően felpörögni, buta hibákat követünk el a mérkőzésen. Pontatlanok voltunk és volt periódus amikor mi futottunk az eredmény után. A végén ugyanakkor higgadtak tudtunk maradni és a büntetőpárbajban sikerült diadalmaskodnunk. Gratulálok a csapatomnak, a mai mérkőzés, illetve az egész szezon során nyújtott teljesítményük miatt. Rengeteget fejlődtek minden téren és mindig csapatként küzdöttek egymásért! Most már kicsit a jövő szezonra kezdjük meg az építkezést, a csapat nagyobb része megmarad, és bízom benne, hogy jövőre sokan, akik most kiegészítő szerepet kaptak, húzó játékosok lesznek és nem lesz olyan mérkőzés ahol ne tudnánk majd helytállni” – dicsérte csapatát, egyben kicsit a következő idényről is beszélt vezetőedzőnk, Fekete Dávid.

További bejegyzések

Háziversenyt rendeztünk fiatal atlétáink számára

Javában dübörög a versenyidőszak, ám emellett a felkészülés is folyamatosan zajlik egyesületünk falain belül. Az elmúlt héten egy rögtönzött házibajnokságot szerveztek edzőink fiatal atlétáink számára, hogy a Kölyökből Atléta Program