Hajrá Kerület, első a becsület!

Nemzetközi tornán öregbítette egyesületünk hírnevét U8-as csapatunk

Czerman Ferenc fiataljai olyan nagynevű riválisokat győztek le, mint az Anderlecht vagy éppen a Feyenord!

A hétvégén a Budapest Youth Cup tornán vett részt Czerman Ferenc U8-as csapata. Fiataljaink remekül szerepeltek, hiszen a 24 csapatos tornán az előkelő 4. helyet szerezték meg, többek között olyan nemzetközileg is elismert utánpótlás programmal rendelkező klubokat győztek le, mint a holland Feyenord, vagy a belga Anderlecht.

U8-as csapatunk ismét öregbítette a III. kerületi TVE utánpótlásának hírnevét! A gyerekek a hétvégén a Budapest Youth Cup tornán vettek részt, ahol többek között olyan csapatokkal mérték össze erejüket, mint a horvát GNK Dinamo Zagreb, a holland Feyenoord, a belga Anderlecht. Csapatunk a 24 klubot felvonultató tornán az előkelő 4. helyet szerezte meg, a Dinamo Zagreb a Feyenoord és az MTK mögött.

Czerman Ferenc csapata 14 mérkőzésen, 238 perc játékidő alatt, 47 gólt szerzett és csupán 15 találatot engedett ellenfeleinek. U8-as gárdánkon a torna aranyágán többek között olyan nagy hírű külföldi klubok sem találtak fogást, mint az RSC Anderlecht ( 5:3 ), a Feyenoord. (4:1), az SK Sigma Olomuc ( 3:1 ) vagy a Viitorul Cluj ( 1-0 ), illetve a csoportmérkőzések alatt az UTA Arad ( 10-0 ), vagy az FC Spartak Trnava ( 6-0 ).

Gratulálunk U8-as csapatunknak és vezetőedzőjének, Czerman Ferencnek!

További bejegyzések

Háziversenyt rendeztünk fiatal atlétáink számára

Javában dübörög a versenyidőszak, ám emellett a felkészülés is folyamatosan zajlik egyesületünk falain belül. Az elmúlt héten egy rögtönzött házibajnokságot szerveztek edzőink fiatal atlétáink számára, hogy a Kölyökből Atléta Program