Hajrá Kerület, első a becsület!

Újabb kupát nyert a TVE U13-as csapata

Veretlenül, sok gólt szerezve sikerült újabb kupát nyernie U13-as csapatunknak.

Hétvégén került megrendezésre az ASI U13 Évzáró Kupa, amelyen Egyesületünk U13-as csapata is részt vett. De nem csak hogy részt vett, hanem a győztesnek járó kupával tért haza Gyenes András együttese, amely veretlenül nyerte a tornát,

Az eseményen a házigazda és a Kerület U13-asai mellett még a Balassagyarmat, a REAC és az UDSE csapatai vettek részt. Fiataljaink a házigazda ellen léptek pályára először és rögtön egy 7-0-s győzelemmel nyitottak. A folytatásban sem hagyott alább a lendület, Gyenes András gárdája minden mérkőzését megnyerte, így megérdemelten hódította el a győztesnek járó trófeát.

„Az első mérkőzésünkön remekül használtuk ki a helyzeteinket és megérdemelten arattunk nagyarányú győzelmet. Az ellenfélnek kontratámadások után akadt egy-két lehetősége a gólszerzésre, de végül kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. A második mérkőzésünket a REAC ellen játszottuk és bár a vezető találatunk után az ellenfél ki tudott egyenlíteni, a folytatásban háromszor találtunk be, így megérdemelten nyertük ezt a találkozót is. A harmadik és a negyedik mérkőzésen is végig támadtunk, csak a rúgott gólok száma volt kérdéses” – értékelte csapata teljesítményét Gyenes András.

U13-as fiataljaink számára tehát nagyszerűen zárult a szezon, az újabb kupagyőzelemhez szívből gratulálunk a Srácoknak és edzőnknek, Gyenes Andrásnak.

További bejegyzések