Hajrá Kerület, első a becsület!

Bronzérmert nyert U9-es csapatunk a horvátországi nemzetközi tornán

Nem tért haza üres kézzel Egyesületünk a horvátországi Crikvenicában megrendezett nemzetközi tornáról, amelyen U9-es, U10-es, U11-es és U15-ös csapatunk képviselte a TVE-színeket. Vései Martin U9-es csapata bronzéremmel zárta a tornát, Szőcs Vilmos pedig még a torna álomcsapatába is bekerült. 

“Lelkes és jó játékkal kezdtünk az első mérkőzést, sajnos a sok kidolgozott gólhelyzetből csak keveset tudtunk értékesíteni, ellenfelünk pedig jobban használta ki a lehetőségeit. Ennek ellenére nem szegte a játékosok kedvét a vereség, a csoport további három meccsét meggyőző játékkal sikerült megnyerni. A csoport második helyét szereztük meg, majd a nyolcaddöntőben egy szoros mérkőzésen sikerült horvát ellenfelünkkel szemben egygólos győzelmet aratnunk. Következett a negyeddöntő, ahol szintén szoros mérkőzésre számítottunk, de a csapat ellentmondást nem tűrő játékkal, szép gólokat szerezve fölényes győzelmet aratott. A döntőbe jutásért egy ki-ki mérkőzésen sajnos 1-0 arányban vereséget szenvedünk az NK Radnicki ellen, kis szerencsével ez az eredmény fordítva is alakulhatott volna. Ezek után nagyon pozitív volt, ahogyan a csapat reagált a vereségre, hiszen a bronzmérkőzésre sikerült felállnia, megújulnia, majd magabiztos 4:1-es győzelmet aratott.  Remek játékának köszönhetően csapatunk tagja, Szőcs Vilmos bekerült a torna álomcsapatába, ez a siker azonban abszolút csapatmunka volt, mindenki hozzátette a magáét, a játékosok többször is erőn felül teljesítettek! Nagyon örülök, hogy sikerült szépen zárni az évet, így minden résztvevő pozitív élményekkel mehet pihenőre” – értékelte csapata nagyszerű teljesítményét Vései Martin vezetőedző. 

A tornán U10-es és U11-es fiataljaink a csoportküzdelmeket követően  búcsúztak a csatározásoktól, míg U15-ös gárdánk a negyeddöntőért folytatott csatában maradt végül csak alul. 

További bejegyzések