Hajrá Kerület, első a becsület!

Újra szerda-szombat ritmusban Lukács Dénes csapata

A héten ismét két mérkőzés vár Lukács Dénes csapatára, szerdán az elmaradt mérkőzését pótolják a lányok Dunaújvárosban, szombaton pedig jön a presztízscsata a Szeged ellen, hazai környezetben.

Szerdán este hét órától elmaradt mérkőzését pótolja Lukács Dénes csapata a Dunaújváros ellen. A hazaiak fontos mérkőzést nyertek az elmúlt hétvégén a BVSC ellen, ám ennek ellenére kiemelten fontos számukra a TVE elleni csata, lévén a bajnoki tabellán az eleje igencsak közel van egymáshoz. Az újvárosiak jelenleg 24 ponttal állnak a pontvadászat harmadik helyén, ám közvetlen riválisaik, az Eger és a BVSC is 24 egységgel rendelkezik, előbbi ugyan egy mérkőzéssel többet játszott.

Csapatunk az UVSE elleni találkozót követően újra egy papíron erősebb rivális ellen bizonyíthat, ráadásul betegség és sérülés miatt ezúttal sem a legerősebb összeállításban száll harcba, így nem vár könnyű feladat Lukács Dénes együttesére. A szerdai találkozó előtt többek között ezekről beszéltünk vezetőedzőnkkel, valamint gólerős játékosunkkal, Rajna Enikővel.

A beszélgetést klubunk hivatalos Facebook oldalán lehet megtekinteni.

További bejegyzések