Hajrá Kerület, első a becsület!

utanpotlasfoci

U19-es csapatunk elrajtolt, U16-osaink finomhangoltak, míg U11-es fiataljaink minitornán vettek részt
Mónos Tamás csapata Szombathelyen kezdte a bajnokság tavaszi idényét, ám a hét végén már a többi UP csapatunk számára is elrajtol a szezon.
Élről várja a bajnokság folytatását U8-as csapatunk
Az őszi szezon végeztével van idő kicsit hátradőlni és számvetést készíteni, megvizsgálni, hogy csapataink hogyan zárták az évad első felét. Az elkövetkezendő napokban sorra bemutatjuk korosztályos együtteseink őszi teljesítményét egy-egy hosszabb, vagy rövidebb beszámoló segítségével.
Kisebb szünet után újra pályán az összes utánpótlás csapatunk
MLSZ Országos U19 Kiemelt 9. forduló 2023.11.11 - 12:00 Győr, ETO Stadion ETO FC Győr - III. kerületi TVE 4-0 A 9. fordulóban Győrbe utazott U19-es csapatunk, ahol már az első félidőben jelentős hátrányba került. A második félidőben hiába játszottak jobban és kerültek többször is helyzetbe Mónos Tamásék, az eredmény már nem változott.
Klubunknál járt a Double Pass
A hét elején klubunk vendégül látta a Double Pass tanácsadó cég munkatársait. A belga szervezet szakemberei két napot töltöttek egyesületünknél, amely során egy teljes körű átvilágítást készítettek Tehetségközpontunkról. Hivatalos eredményt, jóllehet majd csak 2024 tavaszán kapunk készhez, ám az első benyomások pozitívok voltak, vendégeink elégedetten távoztak az auditot követően.