Hajrá Kerület, első a becsület!

Nyári focitábor a III. kerületi TVE-ben!

Töltsd Te is a nyarat a TVE nyári focitáborában!

Július végétől egészen augusztus végéig, három turnusban szervez nyári focitábort Egyesületünk. A tábor a 7-14 éves korosztály számára kerül megrendezésre, változatos programokkal és értékes ajándékokkal.

Három turnusban, július 29-től augusztus 30-ig szervez focitábort a III. kerületi TVE. Várjuk a 7-14 év közötti korosztály focizni szerető tagjait! A tábor turnusai alatt klubunk napi háromszori étkezést biztosít a résztvevőknek, akiknek mindennapjait edzőink változatos programokkal próbálják majd még színesebbé tenni. Az edzéseket, foglalkozásokat szakképzett edzőink tartják, a résztvevők ajándék pólókat kapnak, illetve szponzorunk, az 11teamsports felajánlásának köszönhetően értékes ajándékok is kiosztásra kerülnek.

Jelentkezéseket a 06 70 402 7014-es telefonszámon, illetve a tabor@tve1887 és a somogyi.endre@tve1887.hu email címekre várjuk. A tábor helyszínéül a TVE Sporttelep szolgál. A tábor ára 43900 forint, testvérkedvezménnyel 37000 forint, TVE sportolóknak az árból 20% kedvezményt biztosít egyesületünk.

További bejegyzések