Hajrá Kerület, első a becsület!

Fehér Csaba váltja Sajó Dánielt a sportigazgatói poszton

Változás történt NB III-as csapatunk vezetőségében: június 17-től a korábbi 41-szeres magyar válogatott, Fehér Csaba veszi át a sportigazgatói tisztséget és váltja a poszton Sajó Dánielt.

Fehér Csaba a Pécsi MFC csapatában kezdte labdarúgó pályafutását, majd Újpesten vált közönségkedvenccé. Tagja volt a lila-fehérek máig utolsó bajnoki címét megnyerő csapatának, majd ezt követően Hollandiába igazolt. A holland bajnokságban klublegendává vált a NAC Breda együttesében, holland bajnoki címet szerzett a PSV Eindhoven színeiben és kölcsönben kitérőt tett a Willem II. csapatánál is. Pályafutása vége felé még visszatért Újpestre, majd játékos karrierjét az Unione FC együttesében zárta le.

Sajó Dániel másfél éve vette át klubunk sportigazgatói tisztségét, irányítása alatt az NB III-as csapat életében korábban nem látott fiatalítás ment végbe. A tavalyi csalódást keltő bajnoki évadot követően a mostani szezon jóval eredményesebben, sikeresebben zárult, csapatunk – annak ellenére, hogy a szezon elején elvárásként ez nem volt megfogalmazva – a bajnoki cím megszerzésére is esélyes volt, végül minimális hátránnyal a 4. helyen zárt. Sajó Dániel, regnálása alatt egy új koncepciót is meghonosított az edzői stábbal karöltve, saját utánpótlásunkra támaszkodva építették be a fiatalokat első csapatunkba és segítették a felnőtt futballba való átmenetüket.

Sajó Dánielnek köszönjük a másfél éves sportigazgatói tevékenységét, Fehér Csabának pedig sok sikert kívánunk!

További bejegyzések