Hajrá Kerület, első a becsület!

Igazi (foci)ünnep volt a TVE Családi Nap

Igazi futballünnepet hozott a TVE Családi nap, amely során főzőversenyt is tartottunk, de az év végi egyéni díjak is kiosztásra kerültek.

Szombaton hivatalosan is elbúcsúztattuk a 2023-2024-es bajnoki évadot a TVE Családi Nap keretében. A rendezvény igazi fociünnep volt, nagyszerű ételekkel – amelyeket a szülők, vagy éppen kollégáink készítettek – focibajnoksággal, büntető lövő versennyel, majd pedig zárásként díjesővel és közös meccsnézéssel. A beszámoló végén képgalériát lehet lapozgatni díjazottjainkról.

Szombaton került megrendezésre immáron második alkalommal, a TVE Családi Nap. A programban főző- és focibajnokság, büntető lövő minitorna szerepelt és természetesen a szezon végi egyéni díjak is átadásra kerültek, majd az eseményt közös meccsnézés zárta. A kora reggeli órákban már beröffentették a résztvevők a gázzsámolyokat, rotyogtak az alaplevek, puhultak a húsok, az egész Kalap utcát bejárta a pörkölt, a lecsó és a chilis bab illat. Amíg készültek a finomabbnál finomabb ételek, addig a 2-es pályán javában zajlottak a focitornák. A szülők alkotta csapatok élvezetes meccseket vívtak egymással, egyik másik szinte vérre menő küzdelmet hozott, természetesen a sportszerűség határa mentén. Volt büntető lövő bajnokság is, kicsiktől a legnagyobbakig, szinte mindenki megmérettette magát, komoly feladatot adva ezzel kapusainknak. A kora délutáni órákig zajlottak a programok, majd jöhetett az eredményhirdetés, valamint a szezon végi egyéni díjak kiosztása. Utóbbi során átadásra került az Év edzője díj is, amelyet U8-as csapatunk vezetőedzője, Czerman Ferenc nyert meg.

Az eseményen elbúcsúztattuk az U19-es csapatunkból kiöregedő és klubunkat elhagyó játékosainkat, valamint az U14-es, U15-ös, U16-os és U17-es csapataink megkapták bajnoki érmeiket, ezeket Harmati Tamás, felnőtt csapatunk szakvezetője adta át a játékosoknak és edzőiknek.

A programot a Magyarország-Svájc Európa-bajnoki mérkőzés közös megtekintése zárta, amely bár sajnos magyar vereséget hozott, mégis a hangulatot még ez sem tudta elrontani teljesen, maximum a kelleténél kicsit szomorúbban távoztunk a sporttelepről.

A TVE Családi Nap díjazottjai

Focibajnokság:
1. helyezés: U10-es szülői csapat
2. helyezés: U14-es szülői csapat
3. helyezés: U6-os szülői csapat

Büntető rúgó bajnokság győztese:
Mizsei Bálint

Főzőverseny győztese:
U10-es csapatunk szülői különítménye. Az aranyérmet az alkalmi csapat, szenzációs chilis babjával hódította el!

Év Edzője díj nyertese:
Czerman Ferenc U8-as csapatunk vezetőedzője

Év Játékosa díj nyertesei:
Szegő Anita – az év legjobb leány játékosa
Zelei Márton – U7
Kézdy Boldizsár – U8
Fekete Ádám – U9
Szőke Patrik – U10
Huszár Benedek – U11
Farkas Balázs – U12
Szobor Noel – U13
Érsek Márk – U14
Báti Bálint – U15
Gosztola Ádám – U16
Jakus Flórián – U17
Kovácsréti Áron – U19

Bajnokságban érmet szerző csapataink:
U14 – MLSZ Országos Alap II. hely
U15 – MLSZ Országos Alap II. hely
U16 – MLSZ Országos Alap II. hely
U17 – MLSZ Országos Alap II. hely

További bejegyzések