Hajrá Kerület, első a becsület!

Harmati Tamás a vereség ellenére is látott pozitívumokat a Veszprém elleni mérkőzésen

Vereséggel zárult a Veszprém elleni találkozónk, a vendégek 2-0 arányban nyertek Volter Patrik és Bartusz Dániel góljainak köszönhetően. Ugyanakkor a vasárnapi merőben más volt, mint az egy héttel ezelőtti meccsünk, hiszen a budaörsivel ellentétben, ezúttal rengeteg helyzetet dolgozott ki a csapat, ám a lehetőségek közül egyet sem tudott végül kihasználni. A lefújást követően vezetőedzőnket kértük meg arra, hogy értékelje a bajnoki címvédő elleni összecsapásunkat.

„A legnagyobb különbség a budaörsi mérkőzéshez képest véleményem szerint az volt, hogy ezúttal sokkal bátrabbak voltunk a játékban, sokkal többet tudtunk kezdeményezni. A második félidőben kifejezetten jól nézett ki a játékunk, az ellenfél alig jött át a térfelünkre. Való igaz ugyanakkor, hogy akkor már előnyben voltak, de nagyon sok lehetőségünk volt arra, hogy egyenlítsünk, vagy arra, hogy szépítsünk, egyáltalán, hogy szorosabbá tegyük a meccset. Felkészültünk a Veszprém csapatából, de az első félidőben akadozott a játékunk, cserékkel próbáltunk változtatni, de a helyzeteink azt követően is kimaradtak” – értékelte a mérkőzést vezetőedzőnk.

A következő fordulóban Balatonfüredre utazik a csapat, ott sem vár könnyű meccs Harmati Tamás együttesére.

„Ugyanúgy készülünk, mint amikor hétszer nyertünk egymás után, hiába a két vereség. Minden összecsapás nehéz, ezt tudjuk, ezt hangsúlyozzuk az első forduló óta. A balatonfüredi bajnoki sem kivétel, de nem változtatunk a ritmusunkon, ugyanúgy készülünk erre is, mint a többire”

Minden mérkőzésen lehet találni pozitívumot, ez alól nem kivétel a Veszprém elleni sem, vezetőedzőnk két dolgot is kiemelt a vasárnapi összecsapásból.

„A csapat második félidei játéka véleményem szerint pozitívum, illetve nagyon tetszett Pálvölgyi Patrik játéka, aki fiatal létére nagyon érett játékot mutatott be és szerintem ezzel kivívta a társainak a tiszteletét is”

Csapatunk a 2-0-s vereséget követően a 14. fordulót a bajnoki tabella harmadik helyéről várhatja, kétpontos hátránnyal a játéknapon a Sopron ellen 2-1 arányban nyerő Tatabánya mögött. Egy hét múlva Balatonfüredre utazik Harmati Tamás együttese, ahol majd a mostani fordulóban a Budaörs ellen vereséget szenvedő hazaiak ellen javíthatunk.

További bejegyzések