Hajrá Kerület, első a becsület!

Jön a BVSC elleni derbi!

Edzőmeccsen már igen, bajnoki találkozón idén még nem találkozott a két gárda egymással.

A héten újabb két mérkőzés vár Lukács Dénes csapatára, ám a hangsúly a szerdai BVSC elleni derbin van. A kék-sárgákkal évről évre kőkemény párharcot vív együttesünk, legemlékezetesebb minden bizonnyal a tavalyi Magyar Kupa négyes Final Fourért vívott párharc. Stieber Mercédesz együttese hozzánk hasonlóan remek szezont fut, vezetőedzőnk szerint éppen ezért lesz igazán komoly értékmérő a szerdai bajnoki.

Nincs megállás a női ob I-es bajnokságban, egy újabb hét vette kezdetét, amely során újabb két mérkőzést játszik csapatunk. Elsőként szerdán a BVSC ellen ugranak medencébe Gyöngyössy Anikóék, majd szombaton a Ferencváros látogat a TVE uszodába. A nagyobb hangsúly természetesen a szerdai bajnokin van, hiszen a kék-sárgák elleni derbi az alapszakasz és a rájátszás szempontjából is fontos.
A két csapat egyaránt győzelemmel hangolt a hétközi fordulóra, a BVSC a Szentest, Lukács Dénes együttese pedig a Szegedet verte. A találkozó előtt szokás szerint vezetőedzőnkkel beszélgettünk, de megkérdeztük a játékosok közül Zöld Tamarát is, hogy mit várnak a derbitől. Abban mindketten egyetértettek, hogy egy kőkemény ütközet vár a csapatra szerdán, ahol Lukács Dénes szerint a kapusteljesítmény lesz az egyik legfontosabb faktor.

A felvezető beszélgetést klubunk hivatalos Facebook oldalán lehet megtekinteni.

További bejegyzések