Hajrá Kerület, első a becsület!

Sikeres hétvége a forduló góljával – utánpótlás beszámolók, videóval!

Csapataink közül többen nemzetközi tornán szerepeltek, de a honi bajnoki sorozatban is szép sikerek születtek!

Sűrű és egyben sikeres hétvégét zártak korosztályos csapataink. U14-es és U16-os együtteseink az olaszországi Gallini Kupán játszottak, míg a többiek a honi bajnokságban léptek pályára. A hétvége mérlege kifejezetten jól alakult, hiszen fontos mérkőzéseken sikerült győzelmeket szerezniük fiataljainknak.

MLSZ Országos U19 Kiemelt 15. forduló

Hazai pályán játszott döntetlent Mónos Tamás U19-es csapata

III. kerületi TVE – Várda Labdarúgó Akadémia 0-0
Összeállítás: Simon – Kruppa, Varga, Kovácsréti, Hibjan J. – Kaszás, Jakab, Farkas – Erdős, Óber, Lehel
Csere: Csaplár, Ruzicska, Hunyadi, Szabó, Baruni, Pálfistyák

Az U19-es kiemelt bajnokság 15. fordulójában a Kisvárda csapatát fogadta Mónos Tamás együttese. Nem ígérkezett könnyűnek az összecsapás, hiszen a vendégek a tabella felső régiójához tartoznak, ráadásul komoly veretlenségi sorozattal érkeztek Óbudára, legutóbbi hét mérkőzésükön nem találtak legyőzőre. Mónos Tamás fiataljai jól kezdték a találkozót, ám a helyzeteiket nem tudták kihasználni, aztán a folytatásban már inkább a vendégek domináltak. Azonban a védelmünk jól állta a sarat, így végül megérdemelten szerzett csapatunk egy pontot a bajnokság egyik élcsapata ellen.

Edzői értékelés: “A bajnoki szünet után a Kisvárda csapatát fogadtuk. A találkozó elején többször is sikerült veszélyeztetnünk az ellenfél kapuját, de nem volt elég átütőerő a próbálkozásainkban. A folytatásban viszont nagyot változott a játék képe, mert az első félidő második felében ellenfelünk rákapcsolt és többször szorított be bennünket a kapunk elé, de jól zártuk a területeket szélességben és hosszússágban, ezáltal nem tudtak komoly helyzeteket kialakítani a szünetig. A félidőben próbáltuk rendezni a sorokat és ez a második játékrész elején még sikerült is, de ötlettelenül, sok hibával játszottunk és a Kisvárda ismét átvette az irányítást és egyre veszélyesebben játszott. A találkozónak voltak olyan időszakai, amikor a vendégek védekezésre kényszerítettek bennünket, de folyamatos együttes mozgással jól biztosították egymást a védőink és a kapusunk is remek napot fogott ki. Összességében elmondható, hogy megérdemelten szereztünk egy pontot, mert sokat tett érte a csapat. Gratulálok a játékosaimnak” – dicsérte meg csapata teljesítményét U19-es gárdán vezetőedzője, Mónos Tamás.

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Nyugat 18. forduló

Kapott gól nélkül nyert idegenben Pfister Erik csapata

U17-es csapatunkra nem várt könnyű mérkőzés Pécsett, Pfister Erik együttese a sok sérült miatt vékony kerettel, mindössze két cserével várhatta a 18. fordulós mérkőzését. A találkozó ennek ellenére nagyszerűen sikerült fiataljaink számára, az első félidőben Zsembery Áron góljával megszerezte a vezetést, majd a második játékrészben újabb három gólt szerezve eldöntötte a találkozót.

PVSK – III. kerületi TVE 0-4 (0-1)
TVE gólszerzők:
Zsembery Áron
Egri Benjámin
Polónyi Bence
Ulrich Zalán

Edzői értékelés: „Ellenfelünk szervezetten védekezett, les taktikát alkalmazott, visszaállt és a mi labdavesztésünkből akart ellentámadást indítani. Ebből az első félidőben párszor veszélyeztetni tudtak, ugyanakkor többször tudtunk mögéjük kerülni indításokkal. Első gólunkat egy kipattanóból tudtuk megszerezni, ezt követően pedig még nagyobb lett a mezőnyfölényünk. A PVSK hátrébb helyezkedett, ezzel több területet adva a középpályásainknak, amivel még könnyebben tudtuk őket megbontani. A második félidőben egy szöglet után kettőre növeltük az előnyünket és ezzel a mérkőzés eldőlt. Gratulálok a csapatnak az idei első kapott gól nélküli mérkőzéséhez” – értékelte csapata teljesítményént vezetőedzőnk, Pfister Erik.

U17-es gárdánk a második helyről várhatja a bajnokság 19. fordulóját, a következő játéknapon a jelenleg a 8. helyen álló Király SE együttesét fogadja hazai pályán.

U16 – Nemzetközi tornán szerepelt U16-os csapatunk

A húsvéti hétvégét Olaszországban töltötte U16-os csapatunk, amely a rangos Gallini Kupán szerepelt. Kun György csapatára öt mérkőzés várt, egy görög, két olasz, egy litván és egy holland rivális ellen. Az öt meccsből fiataljaink kettőt nyertek, egyet döntetlennel zártak és két találkozón vereséget szenvedtek. Kun György egyenként értékelte csapata mérkőzéseit, kiemelve, hogy a tornán nívós ellenfelekkel játszhatott együttese, a fiatalok hasznos tapasztalatokkal gazdagodtak, melyeket a bajnokság folytatásában kamatoztathatnak majd.

1. mérkőzés – 03.30. (szombat)

III. kerületi Tve – Iraklis (görög) 0-1

„A tavalyi tapasztalatokból kiindulva, jeleztem játékosaimnak, hogy egy merőben más stílussal és felfogással fognak találkozni. Ennek ellenére beragadtunk, és az első 15 percben inkább védekezésre szorultunk a saját zónánkban. Utána kiegyenlített játék zajlott a pályán, de egy rövid kihagyás után ellenfelünk megszerezte a vezetést. Ezután már hiába birtokoltuk többet a labdát és játszottunk jól, az eredmény nem változott”

2. mérkőzés – 03.30. (szombat)

III. kerületi Tve – Ac Trento (olasz) 1-1
TVE gólszerző: Gosztola Ádám

„A második mérkőzésünket az Olasz Trento ellen játszottuk. Az előző meccs tapasztalatait kihasználva, jobb tempóban és felfogásban kezdtük a mérkőzést. Uraltuk a játékteret és fizikálisan is felvettük a tempót riválisunkkal szemben. Ezen a találkozón is inkább a küzdelem dominált, de ellentétben az elsővel, sokkal több játékot és helyzetet tudtunk kialakítani. Sajnálhatjuk ezt a mérkőzést, mert mint kiderült ezen múlott a továbbjutásunk”

3. mérkőzés – 03.30. (szombat)

III. kerületi Tve – Spal (olasz) 2-0
TVE gólszerzők:
Tóth Bálint
Zajtai Szilárd

„Az utolsó csoportmérkőzésünket a Spal csapatával játszottuk, mint kiderült ez a győzelem csak a harmadik helyre volt elég. Ettől függetlenül a mérkőzés egészében jól játszottunk, a helyzetek kihasználásával viszont hadilábon álltunk. Szereztünk két gólt, de lehetett volna több is, ha jobban összpontosítunk és pontosabbak vagyunk”

4. mérkőzés – 03.31. (vasárnap)

III. kerületi Tve – Be1FA (litván) 0-3

„A csoportmérkőzések után az Ezüst ágra kerültünk és egy litván csapattal találkoztunk. Szikrázóan kemény meccset játszottunk riválisunkkal, már-már a dúrvaság határait súrolta a találkozó. Jobb csapattól kaptunk ki, de azt gondolom, hogy próbáltunk beleállni a mérkőzésbe. Inkább dulakodás, mint futball zajlott a pályán, aminek következtében Horváth Ármint kiállították 2 sárga lappal. Amíg az ellenfelünknek természetes volt ez a harcmodor, mi sajnos sértésnek vettük és sok szabálytalansággal kompenzáltuk”

5. mérkőzés-03.31. (vasárnap)

III. kerületi Tve – Helmond Sport (holland) 3-1
TVE gólszerzők:
Borsay Márk (2)
Orosz Gergő

„A torna utolsó mérkőzését a Helmond Sport ellen játszottuk. A holland futballkultúrából kiindulva egy olyan mérkőzésre gondoltam, amelyben a játék dominál és azt kaptam, amit vártam. Az előző mérkőzésekkel ellentétben, inkább a játék és futball dominált és ez passzolt a mi játékunkhoz. Jól kezdtük a találkozót és rögtön az elején sikerült gólt is szereznünk az első helyzetünkből. Több időnk és lehetőségünk volt a cselekvésre és ez markánsan meglátszott a játékunkon. Végül megérdemelten győztünk és szereztünk három nagyon szép gólt”

MLSZ Országos U15 Alap 15. forduló

A Kelen otthonából hozta el mindhárom pontot U15-ös csapatunk

Kaszai Gábor együttese a hétvégén a Kelen otthonában lépett pályára. U15-ös fiataljaink esélyesként várhatták a találkozót, lévén a Kelen a tabella hátsó régiójában helyezkedik el, ám pont az ilyen „kötelezőnek” tartott találkozókat nehéz olykor hozni. Ráadásul a dobogós helyezésekért zajló csata is kifejezetten szoros, így a három pont begyűjtése fontos volt. Csapatunk állta a sarat és a nyomást és végül magabiztos győzelmet aratott.

Kelen SC – III. kerületi TVE – 0-4 (0-1)
TVE gólszerzők:
Báti Bálint
Balogh Bálint
Dajka Mihály (2)

Edzői értékelés: “Nehéz mérkőzésre számítottunk ismerve a körülményeket és ellenfelünk habitusát, játékstílusát. A bemelegítésnél frissnek és élesnek láttam a csapatot, ehhez mérten jól is kezdtük a találkozót, ugyanis a 3. percben Báti révén meg tudtuk szerezni a vezetést. A hazai csapat szinte csak magas, felívelt labdákkal próbálkozott, keveset kereste a kombinatív játékot, legveszélyesebb fegyvere a pontrúgások voltak. Ehhez persze kellett, hogy határozatlanok legyünk a kapunk elé érkező labdáknál. Ezekből a lehetőségekből volt helyzete a hazai csapatnak, de nem tudott élni velük. Előttünk nagyobb helyzetek adódtak, de mi sem tudtuk gólra váltani azt a két ziccert, amit kialakítottunk, így egygólos előnnyel vonultunk szünetre. A félidőben a felesleges szabálytalanságok elkerülésére és a bátrabb, pontosabb játékra hívtuk fel a figyelmet, illetve a szélső területek kihasználására. A tanácsokat megfogadták a játékosok, ugyanis kevesebbet szabálytalankodtunk a saját térfelünkön, így az ellenfél legnagyobb fegyverét ki tudtuk venni a játékból. A labdát is jobban megbecsültük, többet vettük be a játékba a kapust, de mezőnyben is több jó kombinatív játékot láttam a csapattól. Egy ideig nem tudtuk gólra váltani a fölényünket, de a 68. percben Balogh volt eredményes. Ezután három perccel Dajka is a kapuba talált. Ez volt a legszebb gólunk meglátásom szerint, ugyanis a kapusunktól indítva az akciót, ziccerig tudtuk vinni a labdát. Dajka 80. percben ismételten a kapuba talált, ezzel beállítva a 0-4-es végeredményt. Összességében fokozatosan fejlődött a játékunk a mérkőzés során, de a pontrúgások levédekezése továbbra is nehezen megy számunkra, ebben mindenképpen fejlődnünk kell. Játékban viszont láttam remek dolgokat és higgadtak voltunk végig, akkor is, amikor egygólos vezetésnél nem tudtuk megszerezni a második találatunkat, pedig voltak komoly helyzeteink. Ugyanakkor nem volt pánik, nem váltunk görcsössé, játszottuk a saját játékunkat, nem vettük fel az ellenfél stílusát és ezeknek köszönhetően sikerült megnyernünk a találkozót. Gratuláltam a csapatnak a mérkőzés után, mert az eredmény ellenére nem volt könnyű dolgunk! Hajrá Kerület!” – értékelte csapata teljesítményét Kaszai Gábor.

U15-ös együttesünk a tabella 5. helyről várhatja a folytatást, 4 ponttal lemaradva a tabellán jelenleg a 3. helyen álló PMFC-től. A 16. fordulóban Kaszai Gábor csapata hazai pályán játszik, ellenfele a Kaposvári Rákóczi lesz.

Mészáros Zsolt U14-es csapata is a Gallini Kupán szerepelt

III. kerületi TVE – FIORENTINA 0:1

„Erős fizikumú, a játékot erőltető csapat ellen kezdtük a tornát, ellenfelünk 3-5-2-es játékrendszerbe futballozott, labdabiztos csapat benyomását keltette. A párharcoknál nem sok esélyünk volt, a fizikális különbséget a létszámelőnyös játékhelyzetekkel (2v1) kompenzáltuk. Próbáltunk kombinatív játékokat kezdeményezni, de kevés sikerrel. Egy-egy támadásunk volt, de többnyire a védekezésről szólt a meccs számunkra. Nagyszerűen küzdöttek a srácok, ha nem így tettek volna, akkor nagyobb arányú győzelmet aratott volna az ellenfél.”

III. kerületi TVE – FC ARZIGNANO 0:3

„Az előző mérkőzéshez képest sokkal inkább lehetett volna játszani, de az első 5 perc után lehetett látni, hogy elkészültünk az erőnkkel, az első és második meccsünk között 20 perc telt el mindössze. A támadásainkat pontatlanul építettük, ennek ellenére a félidő még 0:0 volt. A második játékrészben folyamatosan lemaradtunk a védekező játékhelyzeteknél, szétestünk, felőröltek minket. A cserék sem tudtak lendíteni a játékunkon. Leginkább azért voltam csalódott, mert látszólag feladtuk és nem küzdöttünk.”

III. kerületi TVE – SPAL CORDOVADO 1:0
TVE gólszerző:
Jakab Márk

Összeszedte magát a csapat és amennyire lehetett az eső áztatta talajon a filozófiánknak megfelelő játékot játszani, annyira próbáltunk. A mérkőzés elején egy szöglet után Jakab Márk jól érkezett a rövidre és szép gólt fejelt. Ezután is domináltunk, több ziccert is kialakítottunk, de gólt már nem sikerült szereznünk. Jó hozzáállással, kicsit fáradtan fociztunk, egy nem annyira nagy játéktudású és kevésbé fizikális csapat ellen. A győzelem nek köszönhetően a 3. helyen végeztünk a csoportban, így a Silver Cupon folytattuk szereplésünket.

III. kerületi TVE – Kolozsvár 0:1

„A következő fordulóban a nyári Gallini Cup győztesével kerültünk össze. Elképesztő fizikumú játékosok alkották a csapatot. A pálya göröngyös, sáros volt, mindez meghatározta a mérkőzés képét. Ennek ellenére ezen a találkozón játszottunk a legjobban a tornán. Ilyen nyomás ellen is próbáltuk a filozófiánknak megfelelően építeni a játékunkat, egy-két lehetőségünk adódott a gólszerzésre. A nagy nyomás azonban gólt eredményezett az ellenfélnek, de nem omlottunk össze, ebben a csapatkohézió segített. Tetszett, hogy bátrak és harcosak voltunk, a srácok tiszta lelkiismerettel, emelt fővel jöhettek le a pályáról.”

III. kerületi TVE – ASD CALCIO MANIAGO VAJONT 5:1
TVE gólszerzők:
Gonda Bálint
Jakab Zétény (4)

„Annak ellenére, hogy figyelmeztettem a csapatot, félvállról vettük a mérkőzés elejét. Ennek az lett az eredménye, hogy az olasz csapat megszerezte a vezetést. Futhattunk az eredmény után, pedig egy kellemes ellenfél volt, lehetett ellenük játszani. Mondjuk a zuhogó eső utáni sártengeres pálya ezt megnehezítette. Jól építkeztünk, bontottunk a széleken, sok lehetőségünk adódott, de minden kimaradt. Szünetben elmondtam a véleményemet a meccs elején mutatott hozzáállásról, talán ettől egy kicsit dacosabb lett a csapat és a folytatásban nagy nyomást helyezett az ellenfélre. Szépen fociztunk, majd Gonda Bálint távoli góljával megszereztük a vezetést. Innentől kezdve még több távoli kísérletünk volt és a folytatásban Jakab Zétény négyszer is beköszönt, nagyszerű gólokkal. A végén már önfeledten tudtak focizni a gyerekek. Összegzésként azt gondolom, hogy újfent bebizonyosodott, hogy külföldön nem csak a technika, a taktika, hanem harciasság és a küzdőszellem is nagyon fontos. A hasonló fizikumú csapatok ellen egyértelműen sokkal jobban tudtuk képviselni a filozófiánkat. Egy Fiorentina vagy Kolozsvár ellen a fizikai differenciákkal nem tudunk mit kezdeni, maradt a becsületes küzdelem. A szervezők, a vendéglátók kedvesek voltak, amiben tudtak segítettek. Külön kiemelném azt, ahogy az U16-os csapat viselkedett az U14-es gyerekekkel! Teljesen egyenrangú félként tekintettek rájuk, segítettek nekik, sok esetben egy közösségét alkottak. A Gallini Kupa jó tapasztalatszerzés volt a gyerekeknek és nekem is, remélem az edzéseket, a játékot ezen tapasztalatok függvényében, magasabb szintre tudjuk emelni.”

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 18. és 19. forduló

Gyenes András U13-as csapata a Budaörs otthonában lépett pályára a 18. fordulóban, majd egy héttel rá a Paks együttesét fogadta. Az idegenbeli összecsapáson sikerült mindhárom pontot begyűjteni, míg idegenben a vendéglátó Paks akarata érvényesült.

Budaörs – III. kerületi TVE 0-1
TVE gólszerző
Szobor Noel

III. kerületi TVE – Paksi Futball Club  1-4
TVE gólszerző
Kovács Dániel

Edzői értékelés: “Két ellentétes mérkőzést játszottunk. Az elsőt gyengébb játékkal is sikerült megnyerni, míg a második mérkőzésen bár számtalan helyzetet sikerült kialakítanunk, végül nem sikerült megszerezni a három pontot. Budaörsön az egész mérkőzésen kapkodtunk, minden játékhelyzetben gyorsítani akartuk a játékot. A támadásépítés és a labdaszerzések utáni döntések miatt volt túlságosan sok átmenet a mérkőzésen, jobban kellett volna irányítanunk. A második negyedben aztán sikerült megszereznünk a vezető gólt, ami mint később kiderült a győztes találat is volt egyben: Molnár Máté mélységi indítását okosan fejezte be Szobor Noel. A gól előtt és azt követően is volt lehetőségünk további gólokat szerezni, de nem sikerült lezárnunk a mérkőzést. Az utolsó negyedben aztán az ellenfél is szerezhetett volna gólt”

“Szombaton, hazai pályán fogadtuk a Paks csapatát. Már az első két percben, két óriási lehetőségünk volt gólt szerezni, a helyzeteinket azonban nem sikerült gólra váltanunk. Ez persze megbosszulta magát, ugyanis az ellenfél egy ártalmatlan szituáció után meg tudta szerezni a vezetést. A vendégek később növelték előnyüket, miután egy szögletnél rosszul osztottuk el az embereket.  A harmadik vendég gólt is egy hiba előzte meg, ugyanis a saját térfelünkön vesztettünk labdát. Egy perccel később aztán sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe, egy támadó szögletnél, Kovács Dani fejesgóljával alakult 1-3-ra az eredmény. A következő gólt ugyanakkor a Paks szerezte meg, egy ígéretes támadást nem sikerült befejeznünk, az ellenfél térfelén történt labdavesztés után egy kontra pecsételte meg a sorsunkat. A mérkőzés további részében is próbálkoztunk, de csak helyzeteket alakítottunk ki. Összességében a második mérkőzésen elégedettebb voltam a támadójátékkal, jó pár lehetőségünk volt több alkalommal is, de rossz döntéseket hoztunk” – értékelte a két találkozót vezetőedzőnk, Gyenes András.

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 18. és 19. forduló

Kettőből kettő! Vajkai Dániel csapata 100%-os teljesítménnyel zárta a hetet

Az elmúlt héten két mérkőzést játszott Vajkai Dániel U12-es együttese, fiataljainkra egy elhalasztott találkozó pótlása várt a Budaörs otthonában, valamint a Paks elleni hazai találkozó. Csapatunk nagyszerűen helyt állt, ugyanis mindkét meccsét megnyerte, így 100%-os teljesítménnyel zárta a hetet.

18. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Budaörs – III. kerületi TVE 2-3 (0-0)
TVE gólszerzők:
Lendvai Péter
Benke Robin
Lendvai Péter

19. forduló
III. kerületi TVE – Paksi FC 4-2 (0-0)
TVE gólszerzők:
Balogh Zalán (3)
Benke Robin

Edzői értékelés: „A múlt hétről elhalasztott bajnoki mérkőzést játszottuk le a tavaszi szünet első napján a Budaörs otthonában. Sajnos az 5. percben egy sérülés miatt elvesztettük Papp Mátyást, akit így Balogh Zalán váltott. Jól kezdtük a meccset, kezdeményezők voltunk és többször tudtunk veszélyeztetni is. Az ilyen helyzetek egyikénél Lendvai Peti lövését csak egy becsúszó védő tudta a kapufára, majd szögletre menteni. Az első játékrész gól nélküli döntetlent hozott, ellentétben a másodikkal, amelyben már öt gól született.  Szerencsétlenül kezdtük a második félidőt, hiszen egy felívelt szabadrúgásnál a védőink és kapusunk egymásra vártak, így az egyetlen érkező be tudta sodorni a labdát közöttük. Nem álltunk meg a támadások építésével és az egyik ilyennél Kézdy, Katona és Lendvai kombináltak egyérintőből a tengelyben, ami után utóbbi higgadtan értékesítette a kiugratást. A fordítás után egy budaörsi szögletnél voltunk figyelmetlenek, ami után ismét visszakerült a vezetés az ellenfélhez. Megint egy sarokrúgás volt, ami gólt eredményezett, ezúttal a mi javunkra, egy jól eltalált Vincze szöglet után Benke egyenlített kapásból. Nagy erőket mozgósítottak a fiúk az utolsó 10 percre és egy ígéretes akció végén Szauer lőhetett, amit a kapus csak kiütni tudott, amire viszont Lendvai jól érkezett, ezzel eldöntve a mérkőzést” – értékelte a Budaörs elleni bajnoki Vajkai Dániel, majd a Paks elleni mérkőzésről is beszámolt:

„Három napon belül második bajnoki mérkőzésünket vívtuk, nem túl kedvező előjelekkel, hiszen két sérülés és egy betegség miatt három helyen kellett változtatni a Budaörs elleni kezdő tizenegyen. Ez cseppet sem látszott meg a csapaton, hiszen mindenki nagyon koncentráltan kezdte a mérkőzést: 22 másodperc kellett ahhoz, hogy egy Szauer beadásból Benke rúgja ki a hosszú sarkot. Ezután lassan folytak az események, kevésbé kerültek veszélybe a kapuk. Az első negyed után egy felívelt labdát nem reagált jól le a védelmünk, így egyenlített a Paks, majd rá két percre át is vette a vezetést. Az első szünetben megbeszéltük a srácokkal, hogy ez egy ki-ki meccs lehet, éppen ezért minden egyes pillanatban élesnek kell lennünk. Egy jól berúgott Vincze szögletet Balogh Zalán klasszis megoldással félfordulatból ollózta be.

Ezután Jászi ismert fel egy jó felpassz lehetőséget, amit szintén Balogh vett át kedvezően és tudott kapura törni. Az első lövést még kijött a kapusról, de a kipattanót berúgta csatárunk.  Ezután szintén egy pontrúgásból tudtunk eredményesek lenni, Kézdy szabadrúgása csattant a felső lécen, amit a jól érkező Szabó fejelt szintén ugyanoda, majd ismét Balogh Zalán volt eredményes, aki a rövid felső sarokba fejelt, ezzel megszerezve klasszikus mesterhármasát. Az utolsó negyed nagy csatát hozott a mezőnyben, de újabb gól nem született, így maradt a végeredmény. Kiemelném mindkét kapusunk stabil teljesítményét, akik nehéz helyzetekben bravúrokkal segítették a csapatot. Nagy dicséret jár a fiúknak, mert néhány napon belül két éles meccset húztak be és a három nap alatt keretünk mind a 18 játékosa pályára lépett. Sérültjeinknek mielőbbi gyógyulást kívánunk, reméljük még a tavaszi szünet alatt vissza tudnak térni az edzésekbe” – zárta beszámolóját U12-es csapatunk vezetőedzője.

Vajkai Dániel csapatára a 20. fordulóban egy idegenbeli találkozó vár, U12-es együttesünk a Pécs vendége lesz szombaton.

További bejegyzések