Hajrá Kerület, első a becsület!

Kulcsfontosságú mérkőzést játszik a Szentessel Lukács Dénes együttese

Szombaton bebiztosíthatják hatodik helyüket az alapszakaszban Brezovszki Gerdáék.

Szombaton immáron a 13. forduló mérkőzéseit rendezik a MOL nő vízilabda ob I-ben, csapatunk közvetlen riválisát, a Szentest fogadja. A győzelem kulcsfontosságú a bajnoki hatodik helyezés szempontjából, éppen ezért már a Dunaújváros elleni hétközi mérkőzésen is próbálta kulcsembereit pihentetni Lukács Dénes. A szombati találkozó előtt vezetőedzőnkkel és rutinos játékosunkkal, a sérülése miatt egy ideje már nem bevethető, Illés Henivel beszélgettünk.

A két csapat amúgy október végén találkozott egymással a bajnokság során, akkor többek között Brezovszki Gerda 5 góljának is köszönhetően simának tűnő győzelmet aratott Lukács Dénes együttese. Ugyanakkor az a siker csak első blikkre tűnik simának, Illés Heni és vezetőedzőnk is hangsúlyozta, a Szentes ellen soha sem egyszerű győzni.

Lukács Dénessel és rutinos játékosunkkal videós interjút készítettünk a szombati összecsapás érdekességeiről, de a beszélgetés során Heni azt is elárulta, hogy sérülése ellenére mennyire és hogyan tud segítségére lenni csapatának. A Szentes elleni bajnoki beharangozó videóját itt lehet megtekinteni.

További bejegyzések