Hajrá Kerület, első a becsület!

Szerda-szombat ritmusban Lukács Dénes csapata

Szerdán a Dunaújváros, szombaton a Szentes ellen csatázik Lukács Dénes együttese.

A héten folytatódik a bajnokság ob I-es női vízilabdacsapatunk számára, ráadásul rögtön két összecsapás vár Lukács Dénes együttesére. Szerdán a Dunaújváros, szombaton pedig a Szentes érkezik a TVE uszodába, utóbbi derbi ráadásul a 6. helyért zajló harc miatt talán fontosabb, mint a hétközi meccs.

Szerdán a 3. fordulóból elmaradt mérkőzését pótolja csapatunk a bajnoki ezüstérmes Dunaújváros ellen. Az újvárosiak jelenleg a harmadik helyen állnak a bajnokságban, hat győzelemmel és három vereséggel, három pont előnnyel Lukács Dénes együttesével szemben. Egy esetleges Kerület-győzelem nem kis meglepetés lenne a papíron erősebb kerettel rendelkező vendégek ellen, nem beszélve arról, hogy mennyire megkeverné a bajnoki tabella állását. Ugyanakkor vezetőedzőnk, Lukács Dénes szerint Rajna Enikőék számára a szerdainál sokkal nagyobb jelentőséggel bír a szombati, Szentes elleni rangadó, amely a hatodik helyért folytatott küzdelem miatt fontos kiemelten. Természetesen ennek ellenére a Dunaújváros ellen sem feltett kezekkel ugrik majd a medencébe a csapat és a lányok ezúttal is mindent meg fognak tenni a siker érdekében. A szezon során ráadásul már bizonyították Gyöngyössy Anikóék, hogy az élcsapatok életét nagyon meg tudják keseríteni.

A Dunaújvárossal a Magyar Kupában és nyáron a felkészülés során is találkozott már csapatunk, előbbi párharcban szoros csatában maradt alul – különösen az “odavágó” volt kiélezett – míg a nyári horvátországi tornán döntetlennel zártak egymással a csapatok.

A találkozó előtti videós felvezetésben vezetőedzőnkkel, Lukács Dénessel és csapatunk erősségével, Rajna Enikővel beszélgettünk a szerdai Dunaújváros elleni mérkőzésről.

A beszélgetést itt lehet megtekinteni.

További bejegyzések