Hajrá Kerület, első a becsület!

“Annak örülök, hogy nem kaptunk gólt, azt viszont sajnálom nagyon, hogy nem sikerült betalálnunk…”

Vezetőedzőnk, Harmati Tamás értékelte a Komárom elleni vasárnapi bajnoki találkozót.

Gól nélküli döntetlennel zárult a Komárom elleni bajnoki találkozónk az NB III. 19. fordulójában. A vasárnapi több mint fél év után az első hazai összecsapása volt csapatunkak és bizony a kék-fehér tábor kitett magáért, elképesztő fogadtatásban és szurkolásban részesítette kedvenceit. A találkozót a felújított centerpálya ünnepélyes átadása előzte meg, amely során először Óbuda-Békásmegyer polgármestere, dr. Kiss László köszöntötte a szurkolókat, majd Egyesületünk elnöke, Scheer Sándor tette meg ugyanezt. Utóbbi beszédében méltatta a klub munkatársait, az edzők nevelőmunkáját, valamint azt a fajta közösségépítést, amely Klubunkban zajlik.

A találkozó az ünnepélyes kezdőrúgással indult útjára, amelyet Klubunk legendája, Márton Zoltán végzett el hatalmas ünneplés közepette. Ezt követően egy igazán férfias, kemény összecsapás vette kezdetét, amely során Harmati Tamás együttese sok helyzetet tudott kidolgozni, ám ezeket nem tudta gólra váltani, pedig többek között Barczi Dávid vagy éppen Szalka Dominik előtt is adódott gólszerzési lehetőség. Vezetőedzőnk a találkozót követően kiemelte, hogy a Komárom idén már bizonyította, hogy az élcsapatok dolgát képes megnehezíteni, annak pedig örül, hogy gólt nem kapott csapatunk, viszont azt sajnálja, hogy nem is szerzett. Harmati Tamás értékelését itt lehet megtekinteni.

A fordulóban riválisaink mindegyike győztesen hagyta el a pályát, a Veszprém Zalaegerszegen tudott nyerni, a Tatabánya Balatonfüredről hozta el a három pontot, míg a Bicske a Gyirmót vendégeként győzedelmeskedett. A következő fordulóban Harmati Tamás együttese éppen Bicskén vendégszerepel, és miután a két csapat között négy pont a különbség, a győzelem nagyon fontos lenne.

NB III. Észak-Nyugati csoport 20. forduló:
Bicskei TC – III. kerületi TVE
Bicskei TC Sporttelep

További bejegyzések