Hajrá Kerület, első a becsület!

Borbély Bence: “Ez egy remek alkalom arra, hogy visszatérjünk a győztes útra”

Lassan egy éve erősíti a Kerület csapatát Borbély Bence, akire vasárnap egy igen különleges mérkőzés vár. Együttesünk ugyanis azt a Kelen SC-t fogadja a bajnokság 15. fordulójában, amelynek fiatal játékosunk másfél éven keresztül volt a tagja. A támadó még a Kelen színeiben nagyszerű meccset játszott Óbudán, a tavalyi bajnokság őszi idényében, amikor is gólt szerzett és gólpasszt adott, ezúttal azonban reméli, hogy vasárnap immáron kék-fehérben nyújt majd hasonló teljesítményt.

„Szinte csak pozitív emlékeim vannak a Kelenben eltöltött másfél évemről. Sok szép gólt sikerült szereznem és több gólpasszt is adtam, de pár bravúrgyőzelemre is emlékszem. Szóval sokat köszönhetek a klubnak, nagyon jól éreztem magam ott is”

– vágott a közepébe Borbély Bence, amikor arról kérdeztük, hogyan emlékszik vissza a Kelennél eltöltött időszakára.

A 23 éves támadó idén januárban érkezett klubunkhoz, tehát az őszi szezonban még ellenfélként lépett pályára csapatunk ellen. Nem is ment neki rosszul a játék, jóllehet a győzelmet végül nem sikerült megszereznie a Kelennek.

„Valóban, a tavalyi szezon első felében még a Kelen játékosa voltam, 3-2 lett a Kerület elleni meccs végeredménye. Jól ment azon a mérkőzésen a játék, sikerült gólt szereznem és gólpasszt is adtam. Remélem mindez vasárnap is összejön, csak ezúttal már kék-fehér mezben! Amúgy a Kelen ellen visszatérni mindig jó érzés lesz, de csakúgy, mint a legutóbbi idényben, most is a három pont lesz a célunk”

Ahogy azt vezetőedzőnk, Harmati Tamás is kiemelte vasárnapi ellenfelünkkel kapcsolatban, a Kelen veszélyes ellenfél, nem véletlenül áll előkelő helyen a bajnoki tabellán.

„A héten folyamatosan elemezzük a Kelen csapatát. Tudjuk mik az erősségeik, illetve gyengeségeik. Véleményem szerint jól szervezett csapat a Kelen, tele fiatalokkal, a kontráikra pedig mindenképpen figyelnünk kell majd”

– elemezte röviden a riválist Borbély Bence, aki azt is elárulta, hogy nem érez külön nyomást magán csak azért, mert egykori csapata ellen lép pályára.

„Természetesen szeretnék jól játszani, de nincs különösebben nagyobb nyomás rajtam, mint a többi meccsen. A lényeg, hogy győztesen hagyjuk el a pályát”

– utalt a közös célra a szezon során eddig a bajnokságban és a kupában is 1-1 gólt szerző támadónk.

És ha már a gólok szóba kerültek, amikor arról érdeklődtünk, hogy vajon mennyire elégedett saját formájával, akkor Bence igen önkritikus hangnemre váltott.

„A célom, hogy a szezon elejéhez hasonlóan, újra minél több játékpercet töltsek a pályán és a csapat minél előrébb végezzen a bajnokságban. Jó lenne sok góllal és gólpasszal zárni az idényt, ám a góljaim számával egyelőre nem vagyok elégedett, többet kell szereznem. Minden erőmmel azon leszek, hogy vasárnap összejöjjön a gólszerzés! Szerintem ez egy remek alkalom lehet arra, hogy visszatérjünk a győztes útra és bizonyítsuk, hogy az elmúlt 2 mérkőzés csak egy apró kisiklás volt. Szóval csak a győzelemmel lennék elégedett! Egyénileg pedig egy gólt azért mindenképp szeretnék szerezni a volt csapatom ellen”

A vasárnapi Kelen elleni bajnokink 13 órakor veszi kezdetét, remélhetőleg a kék-fehér tábor egy (vagy több) Borbély-gólt és csapatunk győzelmét is ünnepelheti majd a lefújást követően.

További bejegyzések