Hajrá Kerület, első a becsület!

Samu Brúnó a Kerület játékosa!

A 17 éves játékos csapatunk széljátékát erősítheti. Nem érkezik ismeretlenként, hiszen előző együttesénél éppen Harmati Tamás keze alatt mutatkozott be az NB III-ban.

Fiatal játékossal bővült Harmati Tamás kerete. Samu Brúnó nem lesz ismeretlen vezetőedzőnk számára, hiszen a 17 éves labdarúgó a Kelen SC-nél éppen vezetőedzőnk keze alatt mutatkozott be az NB III-ban.

Samu Brúnó együttesünk széljátékát erősítheti a jövőben, edzőmérkőzéseken is bemutatkozott már és elmondása szerint nagyon jól érzi magát új csapatában, beilleszkedése zökkenőmentesen zajlott.

“Nagyon jól érzem magam Óbudán, a társak nagyon befogadóak, azt gondolom, hogy nagyon könnyen és gyorsan ment a beilleszkedés. Felnőtt öltözőbe érkeztem, viszonylag fiatalon, éppen ezért nem is zsámítottam arra, hogy ennyire pozitív lesz a fogadtatás. A fiatal játékosoktól a tapasztaltabb csapattársakig, mindenki segítőkész volt az első pillanattól kezdve. Örülök, hogy itt lehetek, mert a keretben van jó pár tapasztalt, magasabb osztályt megjárt játékos, akiktől sokat tanulhatok. A ritmust is sikerült felvennem, játszottam edzőmeccseken, igaz nem vagyok teljesen elégedett magammal, mert nem tudtam még igazán felszabadultan játszani. De mindent meg fogok tenni azért, hogy ez változzon. Ebben segítség számomra Harmati Tamás is, aki amúgy az első edzőm volt, aki felvitt a Kelennél az NB III-ba. A pályán és a pályán kívül is sok segítséget kapok tőle. A szezonról azt tudom mondani, hogy szerintem ez a csapat bármire képes lehet, mert olyan kvalitások vannak csapaton belül, olyan játékosok, akikkel bármit elérhetünk. Ami engem illet, én a lehető legtöbb játékpercet szeretném pályán tölteni.” 

Fiatal játékosunkat sportigazgatónk, Sajó Dániel is köszöntötte:

“A célunk elsősorban a saját utánpótlásunkban megtalálni azokat a játékosokat, akiket hosszútávon tudunk építeni, de ha látókörünkbe kerül más csapatban futballozó tehetséges fiatal és lehetőségünk van átigazolni, akkor megpróbálunk élni vele. Brúnó egy nagyon jó gondolkodású, elhivatott srác, aki a jövő embere lehet.”

Brúnó legközelebb a hétvégén a Kisvárda II ellen léphet pályára, csapatunk utolsó felkészülési mérkőzésén.

További bejegyzések