Hajrá Kerület, első a becsület!

Harmati Tamás szerint jobb csapat a Szombathely, mint amit a pozíciója mutat

Az NB III-as bajnokság 21. fordulójában a Szombathelyi MÁV Haladás VSE csapatával mérkőzünk hazai pályán. A találkozó előtt vezetőedzőnkkel, Harmati Tamással és játékosunkkal, Szalka Dominikkal beszélgettünk.

Vasárnap a 21. fordulót rendezik az NB III-as bajnokságban, csapatunk egy vereség és két döntetlent követően hazai pályán a Szombathelyi MÁV Haladás VSE csapatával találkozik. A vendégek jelenleg a tabella 13. helyén állnak, 5 győzelemmel, 4 döntetlennel és 11 vereséggel, idegenben egy mérkőzést nyertek. Harmati Tamás szerint azonban nem szabad messzemenő következtetés leszűrni a Haladás eredményeiből és jelenlegi pozíciójából. A vasárnapi találkozóról vezetőedzőnkkel és támadónkkal, Szalka Dominikkal beszélgettünk.

A beszélgetésben vezetőedzőnk beszélt a két csapat őszi mérkőzéséről, arról, hogy a Haladás ellen mire kell odafigyelnie csapatának és természetesen elmondta, hogy mivel lenne elégedett vasárnap. Szalka Dominik is felhívta a figyelmet arra, amit Harmati Tamás is hangsúlyozott, hogy csak mert a szombathelyiek a tabella alján tanyáznak, hiba lenne őket lebecsülni, erősebb csapat a Hali annál, amit pozíciója mutat.

További bejegyzések