Hajrá Kerület, első a becsület!

Szalka Dominik Óbudán folytatja!

Új játékossal bővült Harmati Tamás kerete! Szalka Dominik személyében egy kreatív és gólerős támadóval erősödött csapatunk támadószekciója.

Szalka Dominik személyében új játékossal bővült NB III-as csapatunk kerete. Dominik Mosonmagyaróvárról érkezik, ahol több évet töltött el és gólerős játékával minden szezonban fel tudta hívni magára a figyelmet. A 25 esztendős játékos révén csapatunk támadószekciója egy igazán kreatív futballistával bővül, aki ígérete szerint gólokkal és gólpasszokkal fogja segíteni Harmati Tamás együttesét.

„Tudtam, hogy egy jó csapathoz igazolok. Jó játékosok alkotják a keretet, többen megfordultak magasabb osztályban is, de vannak mellettük tehetséges fiatalok is. Ami pedig a körülményeket illeti, azt gondolom, hogy magasabb osztályban is az élmezőnyhöz tartozna a Kerület. Fontos szempont volt számomra, hogy egy olyan csapatnál tudjam folytatni a pályafutásomat, amely felvállalja a kezdeményező támadófutballt, mert ezzel tudok én is azonosulni. Azt gondolom, hogy minden adott ahhoz, hogy tavasszal is sikeresen szerepeljünk. Egy hete vagyok itt a csapatnál, játszottam két edzőmeccset és azt kell, hogy mondjam, hogy abszolút pozitív minden” – beszélt az első benyomásokról új érkezőnk.

Dominiknak a beilleszkedéssel sem voltak gondjai, a társak gyorsan befogadták, így az sem jelentett nehézséget, hogy a keretből nem sok játékost ismert korábbról.

“A légkör kifejezetten jó, bár kicsit ismeretlen közegbe csöppentem, de azt gondolom, hogy maximálisan befogadó és segítőkész mindenki. A játékkal kapcsolatban még szükségünk van arra, hogy egymásra hangolódjunk, de jó úton járunk. A bajnoki rajtig van még időm arra, hogy utolérjem magam és hogy 100%-os formába lendüljek. Ami a személyes célokat illeti, azért jöttem ide, hogy minden hétvégén győzelemhez segítsem a csapatot és miután támadó vagyok ezért gólokat, gólpasszokat várok magamtól” – zárta bemutatkozását Dominik pont azzal a mondattal, amelyet minden Kerület szurkoló a leginkább szeretne hallani.

Új játékosunkról természetesen megkérdeztük sportigazgatónkat, Sajó Dánielt is, aki már egészen fiatal kora óta figyelemmel kísérte a Dominik pályafutását.

„Dominikot még utánpótláskorú labdarúgóként láttam először játszani. Kreatív játékos, aki képes helyzeteket teremteni és gólt lőni. Biztos vagyok benne, hogy passzolni fog a játéka és a személyisége is a csapathoz. Isten hozott Óbudán!”

Dominik két edzőmeccsen már játszhatott Harmati Tamás csapatában, a harmadik fellépésére pedig már nem kell sokat várni, hiszen természetesen ő is ott lesz a szombati Dunaújváros elleni felkészülési találkozón.
Csapatunk soron következő felkészülési mérkőzései:
Dunaújváros FC – III. kerületi TVE
02.17. 13:00 – Dunaújváros Stadion
Bp. Honvéd-MFA – III. kerületi TVE
02.24. 11:00 Budapest Honvéd Magyar Futball Akadémia

További bejegyzések